Atlétika
Krizsán Xénia

Röplabda: Székesfehérváron folytatjuk

Publikálva: 2023.01.27 Frissítve: 2023.01.27 Röplabda

A tabella hetedik és nyolcadik helyezettje csap össze.

A felek október végén találkoztak már egymással, akkor szinte minden szett sikeréért nagy csata folyt a pályán. Sajnos a vége nem úgy zárult, ahogy szerettük volna, hiszen a Fejér megyei csapat örülhetett a 3:1-es győzelemnek.

A téli szünet ideje alatt ‒ a hírek szerint ‒ a nagyon ponterős Vaida Beáta elhagyta ellenfelünket, aki a svájci bajnokság harmadik helyezettjéhez, a Luganóhoz igazolt. A székesfehérvári csapat állományában más változás nem történt, ugyanazzal a kerettel folytatták, ahogyan a mieink is.

A legutóbbi fordulóban a mieink a papírformát borítva 3:0-ra nyerték meg a Balatonfüred elleni párharcot, míg ellenfelünk a Vasas Óbuda otthonában kapott ki 3:0-ra. Abban biztosak lehetünk, hogy mindkét együttes a végsőkig fog küzdeni szombaton a három pontért, hiszen a tabellán egymás után helyezkednek el. A mieink jelenleg nyolc ponttal a hetedikek, míg a MÁV ELŐRE SC-ST. Solar alakulata öt ponttal a nyolcadik helyen áll. Leiszt Máté bízik a pozitív folytatásban.

 ‒ Jó hangulat van a csapatnál, örülünk a Balatonfüred elleni győzelemnek, ám már teljes mértékben a következő feladatunkra koncentrálunk. Ismételten fontos hét vár ránk, amivel a lányok is teljes mértékben tisztában vannak. Azzal a céllal utazunk Székesfehérvárra, hogy pontokat gyűjtsünk, egész héten ennek szellemében készülünk.

A találkozót a hunvolley.tv élőben közvetíti.

Női Extraliga alapszakasz, 10. forduló

2023. január 28. 18:30, Székesfehérvár, Videoton Oktatási Központ

MÁV ELŐRE SC-ST. Solar‒MTK Budapest

Játékvezetők: Varjasi M., Mezőffy Zs.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!