Kézilabda
Koronczai Petra

Röplabda: meccsdömping ezen a hétvégén is

Publikálva: 2022.03.29 Frissítve: 2022.03.29 Röplabda

Utánpótláskorú csapataink több bajnokságban is megmérették magukat.

A múlt hét után folytatódott az MTK Budapest Suliröpi programja, melyben a Hegedűs Géza Általános Iskola tanulóival négy csapatot indítottunk a tornán. Az ifjak felkészítő tanára Sóvári Zsombor volt. A csapatok tartalmas napot tudhatnak maguk mögött, ahol a főszerepben csak a játék volt, olyannyira, hogy a találkozók pontjait, eredményeit nem is számolták a helyszínen.

Annál inkább pontos eredmény született az OMB II.osztályú bajnokaságában, ahol az első, középszakaszos fordulót játszotta együttesünk Tatabányán. A tornán három mérkőzésen szerepelt Szatmári Anett gárdája, és második helyezést ért el.

MTK Budapest‒TRSE  2-1

MTK Budapest‒SZOSI A 0-3

Nyugat-Balatoni RSE (NYBRSE)‒MTK Budapest 1-2

A csapat tagjai: Babits Lola Róza, Barna Luca, Kovács Gabriella, Kurucz Anna Laura, Nagy Liza Kata, Sipos Milla, Somogyi Hanna Nóra, Sólyom Rebeka, Szűcs Kincső Zsuzsanna, Verebély Lilla Kati.

Vezetőedző: Szatmári Anett

Legidősebb utánpótláscsapatunk hazai pályán fogadta a Gödöllő, Jászberény és a Szeged egyletét. A tét nagy volt, hiszen a torna első két helyezettje jutott tovább az országos döntőbe. Szerencsére nem volt kérdés, hogy a Tímár Edit vezette gárdának sikerül-e kiharcolni a fináléba kerülést. Mind a három párharcukat magabiztosan nyerték, a szereplésről vezetőedzőjük, így mesélt.

‒ Nagyon magabiztos játékkal, végig magas színvonalon játszva sikerült szettveszteség nélkül, csoportelsőként bejutnunk az országos döntőbe. Nagyon büszke vagyok a lányokra.

 MTK‒Gödöllő 3-0 (18, 21, 12)

 MTK‒Szeged 3-0 (15, 22, 18)

 MTK‒Jászberény 3-0 (15, 19, 13)

Csapat: Szőke Gréta, Mahler Anna, Vámos Adrienn, Tordai Mirtill, Garai Zsófia, Kardos Mira, Pogány Kata, Varga Brigitta, Tarr Hajnalka, Drávecz Mónika, Matkó Zsófia, Mészáros Nóra, Dergez Alexa, Gyűrűs Boróka, Weidemann Lili.

Vezetőedző: Tímár Edit
Másodedző: Ko Henrietta

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!