Taekwondo
Patakfalvy Luca

Röplabda: Kiss Kornélia is a felnőttekkel tart az idei szezonban

Publikálva: 2022.09.21 Frissítve: 2022.09.20 Röplabda

Az utánpótlásból felkerült játékosunkkal beszélgettünk, aki hosszú kihagyás után térhet vissza újra a pályára.

Ifjú röplabdázónk nehéz időszakon van túl, hiszen korosztályával az előző évben bajnoki címet ünnepelhetett, ám játékosunk nem lehetett aktív tagja a csapatnak, hiszen súlyos sérülést szenvedett. Nelli a sérüléséről, illetve az aranyéremről is szót ejtett.

‒ Nagyon örültem a bajnoki címnek, de sajnos nem tudtam a pályán megélni a lányokkal, ugyanis még az előző idény kezdetén elszakadt a keresztszalag a bal térdemben, és ezt követően a szezonban már nem léphettem pályára.

Nelli hosszú rehabilitáción van túl, ezért meglepte őt a felnőttekhez csatlakozás lehetősége. Játékosunkat erről is kérdeztük.

‒ Meglepett a lehetőség, mert az előző évben végig sérült voltam, a műtétet követően a rehabilitációmat kellett végig csinálnom, és nem tudtam részt venni a labdás edzéseken. A felnőtt légkör nagy változás az utánpótláshoz képest, alapvetően is több az edzés és gyorsabb, dinamikusabb a játék itt, pláne nekem, akinek a sérülésből visszatérve még nagyobb a kihívás. Sokat fogok tudni tanulni az edzőktől és a csapattársaimtól is.

A fiatal játékos motiváltan kezdett bele a munkába a felnőtteknél, a személyes céljairól is mesélt nekünk.

‒ A játék minden elemében szeretnék fejlődni és mentálisan is erősödni. Ezeken kívül stabil, jó teljesítménnyel igyekszem a csapat segítségére lenni. Azon vagyok, hogy a legjobbamat nyújtsam, ehhez az edzéseken és azokon kívül is igyekszem mindent megtenni.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!