Vívás – kard
Szatmári András

Röplabda: eldőlhet a negyeddöntő sorsa

Publikálva: 2022.03.23 Frissítve: 2022.03.23 Röplabda

Március 24-én harmadik meccsét vívja az MTK Budapest és a Vasas Óbuda.

A női Extraliga rájátszás negyeddöntőjének harmadik összecsapása vár Leiszt Máté lányaira csütörtökön, 19:00 órakor. A legutóbbi hazai meccs után ‒ ahogy az első összecsapáson ‒ most a Vasas Óbuda otthonában lépünk pályára.

Az előző két párharcot 3-0-ás eredménnyel a Vasas Óbuda nyerte. Kék-fehér röplabdázóink kitűnően harcoltak mind a két meccsen, méltó ellenfelei voltak a kupagyőztesnek. A hazai találkozón nagyon megizzasztottuk a vendégeket, hiszen minden szettért meg kell harcolnia a piros-kékeknek. A második etapban különösen közel voltunk a szettgyőzelemhez, hosszabb játékmenet alakult ki hiszen a huszonöt pont elérése után sem dőlt el kié lesz a győzelem. Ekkor ugyan még mi voltunk előnyben, de megfordították az állást a vendégek, így nem sikerült szettet rabolnunk tőlük.

A harmadik mérkőzésen lehetősége nyílik Leiszt Máté tanítványainak, hogy ismét szoros meccset vívjanak a Vasas Óbuda egyletével, melyen, ha a hazaiak győzelmével zárul a találkozó, akkor eldől a negyeddöntő sorsa, és a Vasas Óbuda lesz továbbjutó, amennyiben viszont a mienk nyernek, akkor tovább folytatódik a küzdelem és sor kerülhet negyedik, vagy akár ötödik összecsapásra is. Leiszt Máté a második mérkőzésen nagyon elégedett volt a mutatott játékkal, a harmadik mérkőzés előtti felkészülésről mesélt.

‒ Szeretnénk a harmadik mérkőzésen is a legjobbunkat nyújtani. Nehéz sorozatban vagyunk, két nap pihenővel játsszuk a meccseket, így az elsődleges feladatunk, hogy frissen tudjuk tartani a játékosainkat.

Női Extraliga rájátszás negyeddöntő, harmadik mérkőzés

2022. március 24. 19:00, Budapest, Vasas Folyondár Jobb pálya

Vasas Óbuda‒MTK Budapest 

Játékvezetők: Mezőffy Zs., Szabó P. (Bibók F., Kósa D.)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!