Taekwondo
Salim Omar

Röplabda: Correa Nadine liberó, míg Krachler Réka négyes ütő pozícióba érkezik

Publikálva: 2024.07.26 Frissítve: 2024.07.25 Röplabda

Mindkét röplabdázó nagyon motiváltan vág bele a munkába augusztustól.

Az már a napokban kiderült. hogy az előző szezon felnőttcsapatából hat játékos tette le a voksát újra együttesünk mellett, a távozók helyére pedig új igazolások érkeznek. Correa Nadine liberó pozícióra érkezik, aki az elmúlt nyolc évet az UTE gárdájában töltötte. Nadine azt érezte, környezetváltásra van szüksége, amiről maga is mesélt részletesebben. 

‒ Azért döntöttem az átigazolás mellett, mert úgy éreztem, hogy szükségem van a változásra. Az előző egyesületemben nyolc évet játszottam, és az utóbbi évben azt láttam, hogy már nem igazán tudok fejlődni, másfajta képzésre van szükségem. Az új csapat mellett nekem az is hatalmas újdonság lesz, hogy más poszton fogok játszani, mint eddig. A célom, hogy beleszokjak ebbe pozícióba, és a legtöbbet ki tudjam magamból hozni. Izgatottan várom a kihívásokat, szeretném, ha jó eredményeket tudnánk elérni az átalakult csapattal.

Másik érkezőnk, Krachler Réka négyes ütő poszton lesz bevethető. Réka legutóbb a BEAC csapatában játszott, ám karrierjében volt nagyobb kihagyás is, hiszen egészségügyi gondok miatt két évig nem tudott játszani. Réka most már úgy érzi jól van, és teljes energiával veti bele magát a munkába. 

‒ A gerincsérvem miatt kénytelen voltam hosszabb, két éven át tartó pihenőre menni, de az idei évre meg tudtam annyira erősödni, hogy ismét bírjam az NB I-es terhelést. Amikor jött a lehetőség, hogy próbajátékra jöhetek, az új vezetőedzőhöz, Tomihoz, akkor nem hezitáltam sokáig. Már az első edzéseken nagyon szimpatikus volt mind a személye, mind pedig az edzésmunka, illetve a lányok is nagyon kedvesek voltak. Néhányukkal már játszottunk korábban együtt, vagy egymás ellen, így könnyen kialakult a nagyon jó hangulat. A legfontosabb, hogy először összeszokjunk a lányokkal, ezért is vagyok ennyire izgatott az augusztusi felkészülés miatt, mert most fogunk először együtt csapatként edzeni. A személyes célom, hogy minél stabilabb embere tudjak lenni a csapatnak egész évben, aki kiegyensúlyozott teljesítményt tud nyújtani. Mind a játékommal, mind pedig a személyiségemmel és mentalitásommal is szeretnék hozzájárulni a csapat sikereihez és eredményességéhez. Az eddig látottak alapján nagyon jó csapat kezd kialakulni, a lányokkal, a vezetőséggel és a szakmai stábbal egyaránt, így remélem ennek meg is lesz a gyümölcse a szezon végére, és boldogsággal tölt el, hogy ennek én is részese lehetek.

Fotók: hunvolley.info

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!