Ritmikus gimnasztika
Pigniczki Fanni

Röplabda: az utolsó idegenbeli párharc a rájátszás előtt

Publikálva: 2022.02.24 Frissítve: 2022.02.24 Röplabda

A DVTK vendégei leszünk szombaton.

Február 26-án – 18:00 órakor – Miskolcon méretik meg magukat kék-fehér lányaink az alapszakasz utolsó előtti találkozóján. Az elmúlt hétvégén a Nyíregyháza otthonában kiváló játékot mutatott a csapat, a pályán látottakra bizton építhet Leiszt Máté vezetőedző.

Ellenfelünk az előző fordulóban a Vasas-Óbuda együttesével mérkőzött, és a fővárosi csapat könnyed, 3-0-ás győzelmet aratott. Ellenfelünk jelenleg a tabella utolsó pozícióját foglalja el, mindössze egyetlen pontot szerzett az eddig lejátszott meccsein.

Leiszt Máté tanítványai november végén már összecsaptak a DVTK-val, akkor hazai pályánkon fogadtuk őket. A párharcon – szoros küzdelemben – 3-1-es sikert értünk el. Ennek ellenére nem számíthatunk könnyű találkozóra, hiszen az utóbbi bajnoki fordulókban a szakvezetés több játékosunkra sem számíthtott a sok sérülés miatt, ám ha a Nyíregyházán mutatott játékot tudja Miskolcon is mutatni a csapatunk, akkor nem lehet kérdéses a pontok sorsa.

Leiszt Máté így beszélt a szombati mérkőzés előtt.

‒ Múlt héten a Nyíregyháza ellen nagyon jó karaktert mutatott a csapatom, ezt az arcunkat kell továbbvinni az alapszakasz hátralévő két meccsére is. Ha ez sikerül, akkor nagyobb lendülettel tudunk belemenni a rájátszásba, hiszen nagy szükségünk van a sikerélményekre. Az első lépést – szombaton – a DVTK ellen meg is tehetjük, igyekszünk győzelemmel abszolválni ezt a találkozót.

Női Extraliga alapszakasz

2022. február 26. 18:00, Miskolc, Generali Arena

DVTK─MTK Budapest

Játékvezetők: Sík B., Halász E., (Berényi E., Radasovszki G.)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!