Atlétika
Diósi-Moravcsik Angéla

Röplabda: az alapszakasz utolsó ütközete jön

Publikálva: 2022.03.04 Frissítve: 2022.03.04 Röplabda

Az UTE vendégeskedik nálunk.

Női röplabdacsapatunk utolsó alapszakasz találkozóját játssza március 5-én ‒ hazai pályán ‒ 18:00 órától. Vendégünk a jelenleg a tabellán előttünk álló UTE együttese lesz, akik csupán egy ponttal előznek meg minket.

A két fél november végén az újpestiek otthonában már összecsapott egymással, akkor sikerült nagyon megszorongatnunk a hazai gárdát, de szettet nem tudtunk rabolni, így 3-0-ás vereséget szenvedtünk idegenben. Az előző találkozónk minden szettje minimális különbségekkel zárult, így most minden reményünk megvan, hogy hazai pályán mi örülhessünk a meccs végén.

Leiszt Máté lányai kiválóan hangoltak erre a párharcra, hiszen az elveszített első szettet követően ‒ taktikát váltva ‒ 3-1-es győzelmet arattunk a DVTK ellen, idegenben. Ellenfelünk pedig a fővárosi Vasas-Óbuda otthonában lépett pályára, ahol ugyan egy szettben felülmúlta a hazai együttest, de végül 3-1-re a piros-kékek nyertek.

Leiszt Máté megfogalmazta véleményét az utolsó, hazai, alapszakaszbeli mérkőzéssel kapcsolatban.

‒ Mindenképp sikerélményekkel és pozitív töltettel szeretnénk a rájátszásba belemenni, a múlt héten az egyik feladatot teljesítettük, hiszen idegenben nyertünk a DVTK ellen. Most hétvégén pedig a kitűzött célunk másik részét pipálhatjuk ki. Nem lesz egyszerű, szoros mérkőzésre számítok, igyekszünk megragadni a lehetőségeinket, ahogy azt az előző fordulóban is tettük.

 

Női Extraliga alapszakasz

2022. március 5. 18:00, Budaörs, Illyés-Aramis Sportcsarnok

MTK Budapest‒UTE

Játékvezetők: Szarka J., Mezőffy Zs., (Nagy D., Kósa D.)

A mérkőzést a hunvolley.tv élőben közvetíti.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!