Kézilabda
Farkas Johanna

Röplabda: serdülőink és U13-as csapataink hétvégi szereplése

Publikálva: 2022.10.03 Frissítve: 2022.10.03 Röplabda

Négy vereség és két győzelem a két nap mérlege.

Serdülő „A” csapatunk október elsején megkezdte szereplését az országos bajnokság első osztályában. Hazai környezetben fogadtunk két ellenfelet, a Szeged és a Nyíregyháza fiataljait. Mindkét párharcot sikeresen abszolválták a mieink, a szegediek felett 3-0-s győzelmet arattak, míg a nyíregyháziak ellen 3-2-es sikert értek el. Legjobb játékosnak választották Vámos Emma röplabdázónkat.

A sikeres hétvégi csapat tagjai: Antosz Lea, Mahler Anna, Sumits Lili, Vámos Emma, Csenki Kata, Pogány Kata, Kecskés Kinga, Dajka Dorka, Ujvári Nóri, Hargitai Viktória, Ugron Zsófia

Edző: Ko Henrietta

Ko Henrietta lányain kívül Benkóné Kőrös Mária és Magyar Liza U13-as csapatai is pályára léptek. Az elsőosztályban szereplő U13-asok a Folyondár utcában mérkőztek meg a Vasas SC és a BRSE ellen.

Részletes eredmények:

Vasas SC piros‒MTK kék 3-0 (-8, -8, -21)

BRSE fehér‒MTK kék 3-0 (-11, -20, -18)

Csapat: Kindornai Viktória, Szűcs Kincső, Sipos Milla, Barcsa Boglárka, Szálka Róza, Kovács Gabriella, Babits Lola, Zánkai-Laki Flóra, Mihály Zille, Kapolyi Hanna, Major Blanka.

Edző: Benkóné Kőrös Mária

Magyar Liza U13-as tanítványai a másodosztályban szerepelnek, akik Szegeden jártak a hétvégén. Ők is két párharcot vívtak, melyek a következő eredményekkel zárultak:

Szeged RSE Narancs‒MTK 3-0 (-6,-13,-18)

DKLSN 13’ A‒MTK 2-1 (-5, -21, 21) 

Az edzőnő a következőképp értékelte a hétvégi teljesítményt: ‒ Sajnos az első meccset szinte végig aludtuk. A lányok nem igazán tudták hol a helyük a pályán. Rengeteg alapérintési hiba volt és figyelmetlenség. Csalódott voltam, mert az edzéseken ennél több koncentrációt szoktam látni és többet vártam volna a mérkőzésen. A Szeged erős csapat, de akkor is keveset hoztak ki magukból ezen a meccsen a lányok. A második meccs első szettjében teljesen beleragadtunk a nyitásfogadásba. Viszont második keret a szett felénél felébredt, és egyre szebb játékot mutatott, ami a harmadik etapban ki is teljesedett. Jó, hogy győztes szettel tudtuk lezárni a napot. 

A csapat: Ágoston Hanna, Cseh Vilma, Herczeg Kata, Livják Borbála, Livják Hanga, Nyitrai Léna, Teremy Zsófia.

Edző: Magyar Liza

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!