Kézilabda
Dakos Noémi

Röplabda: a rájátszás első ütközete

Publikálva: 2022.03.17 Frissítve: 2022.03.16 Röplabda

Idegenben kezdünk a Vasas Óbuda vendégeként.

Egy hét szünetet követően folytatódik a mérkőzések sorozata, melynek első állomása a rájátszás első köre, amikor a Vasas Óbuda csapatával mérkőzünk meg. A három győztes találkozóig tartó összecsapások – számunkra – idegenben kezdődnek, március 18-án ‒ pénteken ‒ 19:00 órakor.

Kék-fehér lányaink az alapszakasz küzdelmei során már kétszer néztek szembe fővárosi ellenfelünkkel. Az első mérkőzésen ‒ hazai környezetben ‒ ugyan a 3-0-ás sikernek a vendégek örülhettek, ám nagyon szép teljesítményt nyújtottak Leiszt Máté tanítványai, hiszen az alapszakaszt második helyen záró együttesnek méltó ellenfelei voltak, igencsak meg kellett szenvednie mind a három etapban a Vasas Óbuda játékosainak a szettgyőzelmekért. A visszavágón ‒ idegenben ‒ sajnos könnyebb dolga volta a hazaiaknak, és könnyed 3-0-ás hazai győzelemmel zárult a találkozó.

Az elmúlt héten lehetősége volt gárdánknak rövidet szusszanni, és ez az idő kiválóan alkalmas volt arra, hogy a betegségből visszatérjenek játékosaink, illetve a taktikai elemeket pontosítsák és gyakorolják. A Vasas Óbuda lányainak nem volt ennyi pihenője, ugyanis március 12-én ‒ Érden ‒ játszották az MVM Magyar Kupa döntőjét, ahol a Szent Benedek RA ellen 3-1-re nyerték a finálét, így az ő nyakukba akasztották az idei évben a kupagyőzelemért járó aranyérmet.

Leiszt Máté a közelgő meccs céljairól, és az ellenfélről nyilatkozott. 

A Vasas Óbuda csapata a hétvégén megnyerte az MVM Magyar Kupát, így kijelenthető, hogy a legjobb formában lévő együttessel találkozunk pénteken. A párharcból megpróbáljuk kihozni a maximumot, a legjobb teljesítményre törekszünk.

Női Extraliga rájátszás negyeddöntő, 1. mérkőzés

2022. március 18. 19:00, Budapest, Vasas Folyondár Jobb pálya

Vasas Óbuda‒MTK Budapest  

Játékvezetők: Horváth M., Szabó P. (Gyulai G.,Nagy Zs.)

A párharcot a hunvolley.tv élőben közvetíti.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!