Atlétika
dr. Nguyen Anasztázia

Röplabda: a harmadik helyen álló érkezik Budaörsre

Publikálva: 2022.01.28 Frissítve: 2022.01.28 Röplabda

A női Extraliga alapszakaszának következő fordulójában a Szent Benedek Röplabda Akadémia csapatát fogadjuk.

A múlt heti tisztes helytállást követően ismét nagyon erős együttes látogat az Illyés-Aramis Sportcsarnokba január 29-én. Vendégünk jelenleg a tabella harmadik pozícióját foglalja el, míg kék-fehér lányaink a hetedik helyről várják a szombat esti találkozót.

A mieink az előző körben, hazai pályán igencsak megizzasztották a listavezetőt. Ugyan szettet nem sikerült rabolni az éllovastól, de a lányok pályán mutatott játékára lehet alapoznia a szakvezetésnek. Ellenfelünk a bajnokságban az idei évben még nem lépett pályára, csupán az MVM Magyar Kupa párharcával hangolt az első Extraliga meccsére. Ezen a kupatalálkozón azonban a Fatum Nyíregyházánál vendégeskedtek, ahol végül 3:2-es győzelmet arattak. Ezzel bejutottak az MVM Magyar Kupa döntőjébe.

Leiszt Máté vezetőedző így határozta meg a szombati meccsel kapcsolatos elvárásait:

─ A Balatonfüred nagyon erős csapat, ezt jól mutatja az is, hogy a kupadöntő egyik biztos szereplője a Nyíregyháza legyőzésével. Ismételten kemény mérkőzés vár ránk, kiváló csapat ellen. Szeretném, hogy a Békéscsaba ellen mutatott jó periódusainkat hosszabb időre ki tudnánk tolni, ez laza és felszabadult játékkal teljesíthető is lesz. Ez az alapja annak, hogy jó eredményt érjünk el.

Női röplabdázóinkra tehát nem kis feladat vár, mindenképp segítsünk nekik szurkolásunkkal és buzdítsuk őket a helyszínen.

Női Extraliga alapszakasz

MTK Budapest−Szent Benedek Röplabda RA

2022. január 29., szombat, 18:30 Illyés-Aramis Sportcsarnok

Játékvezetők: Ujházi, Bátkai-Katona 

Stream: hunvolley.tv

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!