Atlétika
Nagy Marcell

Ritmikus gimnasztika: Pigniczki Fanni frissített a gyakorlatain

Publikálva: 2024.04.10 Frissítve: 2024.04.10 Ritmikus gimnasztika

Az Európa-bajnokságra új stílussal, dresszel készül kiválóságunk.

Megújított gyakorlatokkal készül Pigniczki Fanni a hazai rendezésű ritmikus gimnasztika Európa-bajnokságra. Ebben a sportágban külön hangsúlyt kap a zene, és a ruha összhangja is.

‒ Az előttünk álló budapesti Európa-bajnokságra kettőzött erővel készülök, ami pozitívan kihathat majd a párizsi olimpiai szereplésemre is. Érdekesség, hogy például a buzogány gyakorlatomhoz a szert Olaszországban gyártattam úgy, hogy elküldtem a kivitelezőnek azt, hogy milyen ruhában leszek, és milyen zenére versenyzek majd.

Pigniczki Fanni hozzátette, hogy a szalaggyakorlat is sok új elemet tartalmaz: ‒ Oda új dressz is készült. Nagyon várom, hogy hazai közönség előtt, hogy fog szólni Michael Bublé zenéje. A karika gyakorlatom stílusát megtartottuk, de a labda alaposan megújult. Tartalmaz karakteres dinamikai váltást, és kicsit keményebb is lett az egész.

A sportág 40. Európa-bajnokságát május 22. és 26. között bonyolítják le a Papp László Budapest Sportarénában a Magyar Torna Szövetség (MATSZ), a Magyar Ritmikus Gimnasztika Szövetség (MRGSZ), a HM Sportért Felelős Államtitkársága és a Nemzeti Rendezvényszervező Ügynökség (NRÜ) szervezésében.

Forrás: Magyar Torna Szövetség

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!