Atlétika
Nemes Rita

Ritmikus gimnasztika: Németországban kezdik a szezont a juniorok

Publikálva: 2023.03.03 Frissítve: 2023.03.03 Ritmikus gimnasztika

Az MTK Budapest juniorválogatott ritmikus gimnasztikázói a hétvégén Németországban méretik meg magukat a szezon során először.

Az alapozó szakasz után, túl egy hazai és egy külföldi edzőtáboron, az MTK Budapest juniorkorú ritmikus gimnasztikázói élesben is megkezdik szereplésüket ezen a hétvégén – tájékoztatott Lauber Zsófia szakosztályvezető. A válogatott lányok először lépnek nemzetközi szőnyegre a németországi Fellbach városában, ahol 18 ország több, mint 200 tornásza lesz jelen. 

A versenyzők célja, hogy minél több tapasztalatot gyűjtsenek a májusi junior Európa-bajnokság és a júliusi junior-világbajnokság előtt. A válogatott gerincét junior korosztályban is az MTK Budapest tornászai alkotják. Egyéniben Barkóczy Boglárka és Vukmir Elena szerepel a versenyszőnyegen, míg a junior együttes kéziszer-válogatottban Antal Panni, Antal Panni, Grek Fruzsina, Horváth Boglárka, Kőszegi-Koháry Georgina és Rakamazi Vivien képviseli klubunkat Boncz Nórával (Csepeli RG) kiegészülve. Bene Kata (MTK Budapest) és Szolnoki Melinda (Grácia Fair SE) a csapat tartalékversenyzői. 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!