Kézilabda
Dakos Noémi

Rg: Kocsis Evelin Újbuda kiváló sportolója lett

Publikálva: 2021.05.12 Frissítve: 2021.05.12 Ritmikus gimnasztika

Az MTK Budapest junior Eb-bronzérmes ritmikus gimnasztikázója, Kocsis Evelin az Újbuda kiváló sportolója elismerést vehette át.

A múlt héten újabb elismerésben részesült az MTK Budapest kitűnő ritmikus gimnasztikázója, Kocsis Evelin. A 14 éves junior Európa-bajnoki bronzérmes ígéretet klubunkban 2020 legjobb utánpótláskorú sportolójának választották a szakosztályok képviselői, most pedig a Magyar Sport Napja alkalmából Újbuda is díjazta a teljesítményét.

Evelin az utánpótlás kategóriában elnyerte az Újbuda kiváló sportolója elismerést. Az ujbuda.hu beszámolója szerint reménységünk a 2020. évi hazai és nemzetközi versenyeken elért kimagasló sportteljesítményével érdemelte ki a kitüntetést. Tavalyi eredményei közül a legnagyobb sikerének a Kijevben rendezett junior Európa-bajnokság szerenkénti döntőiben elért harmadik, ötödik és hetedik helyezése, illetve az egyéni összetett nyolcadik helyezése számít. A portál azt is kiemeli, hogy Evi produkciója a hazai sportág történetében is egyedülálló.

Versenyzőnk az idén sem tétlenkedik, és folytatja remek szereplését a nemzetközi juniorviadalokon. Áprilisban a rangos bulgáriai Szófia-kupán négy szerrel jutott fináléba, majd buzogánnyal és labdával is a dobogó harmadik fokára állhatott, nemrégiben pedig a belgrádi Ritam-kupán remekelt, melyen az összetettversenyben szerzett bronzérmet.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!