Atlétika
Nemes Rita

Rg: eredményesen kezdtük az évet Dubajban

Publikálva: 2024.02.13 Frissítve: 2024.02.13 Tenisz

Remek eredményekkel kezdték az évet ritmikus gimnasztikázóink az Egyesült Arab Emírségekben.

A megszokottnál korábban kezdték a versenyszezont az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázió. Három korosztályban kilenc versenyzőnk utazott az Egyesült Arab Emírségekbe, hogy megméresse magát a Dubajban rendezett Queen Cupon.

A felnőttek között Lovász Luca első helyet érdemelt ki buzogánnyal, míg labdával a másodikként végzett. Wiesner Hanna karikávál és szalaggal állhatott fel a dobogó második fokára, Pigniczki Fanni buzogánnyal a negyedik, szalaggal az ötödik lett, míg Gyulai Blanka karikával és labdával is az ötödikként zárt.

A juniorok mezőnyében Vukmir Elena szalaggyakorlatát a második legjobbnak látta a zsűri, de karikával is az előkelő harmadik pozícióban zárt.

A serdülőknél érdekelt Brüll Alfréd Akadémia-ígéretek közül Jenei Lívia buzogánnyal és szalaggal is győzött, Somogyi Fanni buzogánnyal és karikával is harmadik lett, Lindmayer Johanna szalaggal végzett bronzérmes helyen, karikával hatodikként zárt, míg Koch Alessia szalaggal a negyedik, karikával a hatodik legjobbnak bizonyult.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!