Kézilabda
Porobic Zoé

Rg: Deutsch-Lazsányi Erika átvehette a dr. Leyrer Richárd díjat

Publikálva: 2024.03.06 Frissítve: 2024.03.05 Ritmikus gimnasztika

Az idei NVESZ-gálán Deutsch-Lazsányi Erika vehette át a dr. Leyrer Richárd díjat.

Rangos elismerésben részesült a hazai ritmikus gimnasztika. Az idei NVESZ-gálán az MTK Budapest szakosztályának elnöke, Deutsch-Lazsányi Erika vehette át a dr. Leyrer Richárd díjat.

A napokban odaítélt kitüntetést a kimagasló munkát végző sportvezetőknek adományozzák. Deutsch-Lazsányi Erika a Magyar Ritmikus Gimnasztika Szövetség Technikai Bizottságának elnökeként 2016 óta tevékenykedik.
Munkája során a magyar ritmikus gimnasztika sport megújítása, nemzetközi eredményessége és megítélése a fő feladata.

– Megtisztelő volt átvenni a díjat. Ez többek között megerősít hitemben, hogy érdemes csinálni. Az elmúlt időszak is igazolja, hogy az a munka, amit végzünk, az eredményes. Dr. Leyrer Richárd a magyar sportvezetésében a küzdeni tudásáról volt híres. Örülök, hogy a Nemzeti Versenysport Szövetségtől megkaphattam az ő nevével fémjelzett kitüntetést – nyilatkozta.

Dr. Leyrer Richárd, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) alelnöki, a Nemzetközi Kick-Box Szövetség (WAKO) alelnöki, a Magyar Kick-Box Szövetség elnöki posztját is ellátta. 2015-ben hunyt el. Az NVESZ később megalapította a róla elnevezett, sportvezetőknek adható díjat.

(Forrás: MATSZ)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!