Atlétika
Krizsán Xénia

Regi újra a régi

Publikálva: 2021.01.07 Frissítve: 2021.01.07 Torna

Klubunk tornásza, a hosszú kihagyás után már tavaly visszatérő Medved Regina bizakodva várhatja az idei versenyeket.

Egyre inkább formába lendül az MTK Budapest 17 éves szertornásza, Medved Regina. Versenyzőnk a 2018-as Eb-szereplés után sérülés miatt, orvosi javaslatra felhagyott a tornával, de mindenképpen szeretett volna visszatérni a terembe, és tavaly már újra nagy elánnal vetette bele magát a munkába.

– A másféléves kihagyás rengeteg. Iszonyatosan nehéz volt. Már nem bírtak velem otthon. Folyton pörögtem, mentem, csináltam volna valamit. És nem csinálhattam. Ezt volt a legnehezebb – mondta Regina még azelőtt, hogy a tavalyi országos bajnokságon szerekhez lépett volna.

Nagy örömünkre tornászunk az október végi ob-n több mint két év után versenyzett újra, később remekül helytállt a Mesterfokú-bajnokságon, és természetesen tagja volt a szuper-csapatbajnokságon ezüstérmet szerző MTK-együttesnek. Klubunk tornaszakosztályának vezetője, Botyánszky Mariann nem véletlenül beszél elismeréssel a sportolóról.

– Regina szempontjából különösen várom az évet, és nagyon bizakodó is vagyok. A súlyos sérülése miatti kihagyás közben még az is kérdéses volt, egyáltalán folytathatja-e a tornát valamikor. Akaraterejének is köszönhetően gyönyörűen felépült, a lelkesedése példaértékű, és nagyon meg vagyok elégedve a munkájával. Az év számára az iskolai tanulmányok terén is fontos lesz, ezt igyekszünk szem előtt tartani, de a hozzáállását látva azt gondolom, a tornában ugyanúgy szép eredményekkel fogja megörvendeztetni magát és az egyesületünket.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!