Atlétika
Jankovics Dániel

Piros Zsombor gőzerővel készül a visszatérésre (LAPSZEMLE)

Publikálva: 2019.10.12 Frissítve: 2019.10.11 Tenisz

Zsombi újra edzésben.

Az MTK Budapest teniszezője, Piros Zsombor a közelmúltban újra elkezdett edzeni, nemrég Babos Timivel és Fucsovics Marcival tartottak közös tréninget. Zsombi részleges bokaszalag-szakadást szenvedett még a szeptemberi Davis-kupa találkozó előtt, így ő csak a partvonalon túlról nézte a társak csatáját.

Köszönöm, minden rendben van. Épp most jöttem le a pályáról. Kőkeményen edzek, túl vagyok a rehabilitáción, és szerencsére minden rendben van a bokámmal. Azóta keményen készülök a feladatokra, szerencsére a sérülés már semmiben sem hátráltat. Érzem, kezdek formába lendülni – mondta Piros Zsombor.

Ami a versenyprogramot illeti, a következő három hétre van pontos, és kialakult programja.

A jövő héten Csehországba, Ostravába utazom, ahol 15 ezres versenyen indulok. Utána Tunéziában veszek részt két versenyen is. Monastirban lesz két 25 ezres tornám. Aztán meglátjuk, milyen eredményt sikerül elérnem, mennyi pontot tudok szerezni. Ha jól mennek a dolgok, akkor Challengeren próbálkozom. Meglátjuk, hogy sikerül ez a három hét, a továbbiakat utána döntjük el.

Zsombi a nevezéskor a 380. helyen állt a világranglistán (jelenleg a 415-re csúszott vissza). A jövő hétfőn kezdődő, cseh verseny eddigi nevezései alapján a harmadik kiemelt lehet két cseh, Vit Kopriva és Tomas Machac mögött.

Forrás: huntennis.hu

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!