Atlétika
Jankovics Dániel

Pásztón jártak, győztek, második helyen állnak

Publikálva: 2014.12.16 Frissítve: 2014.12.16 Sakk

Az MTK Budapest NB II-es csapata, a Nemzeti csapatbajnokság negyedik fordulójában Pásztóra látogatott, ahol 8,5-3,5 különbséggel nyert.

Az őszi szezon utolsó fordulójában, az első táblán Kállai Gábor hozta a hasznos remit, Vajda Levente olimpikon nagymester ellen. A másodikon, Radnai Ádám varázslatos támadást szervezett, és látványos mattal zárt. A harmadikon, Szepes Tamás ígéretesen állt, de a középjátékban hibázott, és vereség lett a vége. Ahogyan Szabolcsi János csapatkapitány esetében is.

Pásztón jártak, győztek, második helyen állnak
Kállai Gábor

Mark Lyell, két gyalogelőnnyel ellenjátékot engedett, döntetlen lett a vége. Honos Attila házivarija egész pontot ért, majd Terbe Zsuzsanna is, akinek testvére, Terbe Julianna kimondottan szép játékkal szerezett győzelmet. Berta Sándor minden igyekezete ellenére sem tudta előnyét érvénnel zárt. Laza Szabolcs és Vitályos Márton kiütéssel győzött, Tóth-Katona Tamás – hallatlan akaraterővel és szívóssággal – gyűjtötte be az egységet.

A felnőttek mellett az ifisták is remekeltek. A hat játékos összesen 5,5 pontot szerezett.

Az MTK Budapest a négy forduló után, mindössze fél pont különbséggel áll a vezető Honvéd mögött a tabellán. Szabolcsi János, csapatkapitány szerint jó tavaszi játékkal minden esély megvan az MTK Budapest bajnoki címére.
 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!