Karate
Sterck Laura

Párbajtőr: Hatodik a férfi, tizedik a női csapat

Publikálva: 2021.02.14 Frissítve: 2021.02.14 Vívás – tőr/párbajtőr

Ez történt a vasárnapi csapatversenyen.

Férfi párbajtőrözőink (Bartkó Levente, Somody Soma, Kardos Bence, Balázs Bence) az első körben a BVSC II. ellen 45-39-es győzelmet arattak, ám ezután a BHSE II. 45-29-re legyőzte együttesünket, így az 5. helyért vívhattunk.

Az AVA csapata volt a következő ellenfél, amelyet rendkívül izgalmas csatában, 45-43-ra sikerült megverni. Ezt követően az Alba Régia Vívó Akadémia elleni találkozóra már elfogyott az erőnk, 45-34-es vereséget szenvedtünk, így a 6. helyen zártunk, ami Szényi Péter sérülésének fényében nem rossz eredmény.

Női párbajtőrözőink a viadal első fordulójában a Vasas II. ellen léptek pástra, ám a piros-kékek ezúttal jobbnak bizonyultak, 45-34-re megnyerték az összecsapást. Lányaink a 9. helyért mehettek ezután, és a MAFC, majd a BVSC II. együttesét is sikerült két vállra fektetni. Előbbi meccset 45-24-re, utóbbit 39-38-ra nyertünk. A kilencedik helyért az AVA gárdájával már nem bírtunk, így a Wimmer Dorina, Miskó Dorina, Zalai Sarolta, Eszes Noémi összeállítású csapatunk a tizedik helyen végzett.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!