Kézilabda
Szőke Szonja

Óvatos hangolódás

Publikálva: 2020.09.04 Frissítve: 2020.09.03 Ritmikus gimnasztika

Klubunk olimpiai kvótára is esélyes ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni, amíg nem döntenek a decemberi Eb sorsáról, csak óvatosan hangolódik a világversenyre.

Az olimpiai kvalifikáció szempontjából kulcsfontosságú tavaszi ritmikus gimnasztika Európa-bajnokság elhalasztása miatt először megijedt, azt követően azonban igyekezett előnyére fordítani a kialakult helyzetet – fogalmaz a tornaszövetség honlapja olimpiai kvótára is esélyes sportolónkról, Pigniczki Fanniról.

Versenyzőnk elmondása szerint az élet összes területén szeret előre tervezni, pontosan, többször átgondolni mindent, így amikor a koronavírus-járvány okozta helyzet felrúgta az egész 2020-as évet, kezdetben elbizonytalanodott. Ezen azonban sikerült úrrá lennie, és manapság már sokkal nyugodtabban készül.



Fanni jelenleg a gyakorlatok finomítása és pontosítása mellett új dolgokat is kipróbál, hogy ha idén mégsem rendeznek több versenyt, jövőre még erősebb bemutatókkal indulhasson a különböző viadalokon.

– Készülni készülünk, de pontos versenyidőpontokat még nem tudunk, a hazai menetrendet leszámítva. Az év végi olimpiai kvalifikáció szempontjából kulcsfontosságú Európa-bajnokság még annyira nem foglalkoztat, ugyanis úgy tudom, szeptember végén döntenek a rendezésről, addig pedig nem akarom, hogy elvonja a figyelmemet. Az biztos, hogy a döntést követően már sokkal inkább rá leszek hangolva az Eb-re.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!