Atlétika
Vári Péter

Öten kölcsönben

Publikálva: 2016.07.19 Frissítve: 2016.07.19 Labdarúgás

Hujber és Pintér Kaposváron, Talabér Kisvárdán, Fadgyas és Deutsch Zalaegerszegen folytatja.

Öt fiatal játékosunk is kölcsönben folytatja pályafutását: Hujber Tamás és Pintér András a Kaposvári Rákócziban, Talabér Attila pedig Kisvárdán.

Hujber Tamás – a Sándor Károly Akadémia neveltje – a 2015/16-os szezonban 5 NB I-es és 31 NB III-as mérkőzésen lépett pályára, utóbbiakon 11 gólt szerzett. A 20 éves támadó nemrég hosszabbította meg szerződését az MTK Budapesttel, 2018-ig kötelezte el magát a kék-fehérekhez.

A szintén akadémista Pintér Andrásnak két NB I-es meccse van, igaz, ő még a 2013/14-es szezonban jutott szóhoz, Garami József irányítása idején. A Pölöskei Gábor irányította NB III-as csapatban 29 meccsen egy gólt szerzett.

Talabér Attila a Merkantil Bank Liga negyedik helyén végzett Kisvárdában tölti a következő szezont. „Talát” már gyakran az első csapatnál vették számításba a 2015/16-os szezonban, így mindössze 18 meccsen lépett pályára az NB III-ban.

Fadgyas Tamás is meghosszabbította szerződését, és ő is kölcsönben folytatja. A kapus, egy évig Zalaegerszegen véd majd, ahogy Deutsch Bence is Zalában folytatja kölcsönben, ő szintén aláírt +1 évre. Deutsch a 2015/16-os szezonban 9 alkalommal lépett pályára az OTP Bank Ligában és 14-szer játszott az NB III-as csapatban. A védő összesen 1357 percet játszott, ezalatt egy gólt szerzett.

A klubokkal kötött megállapodás értelmében az átigazolási időszakban minden játékos visszarendelhető.

 
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!