Atlétika
dr. Nguyen Anasztázia

Önfeledt karácsonyi vacsora (VIDEÓ + GALÉRIA)

Publikálva: 2014.12.19 Frissítve: 2014.12.19 Röplabda

Nem volt egyszerű dolga csütörtökön a röplabdás lányoknak. Délután még edzésen kellett magukból kihozni a maximumot, ezt követően pedig közös karácsonyi vacsorára voltak hivatalosak.

A Rozmaring Kertvendéglőben Nyári Virág, szakosztály-igazgató köszöntötte a megjelenteket, köztük Deutsch Tamást, a Magyar Testgyakorlók Körének elnökét és Klug Lajost, a csapatot támogató FKF Zrt. vezérigazgatóját, a szakosztály elnökét.

Nyári Virág elmondta, bár nehezen indult a bajnokság, az őszi szezon végére sikerült formába lendülnie a csapatnak. Bár még nincs vége a megmérettetéseknek, hiszen szombaton a Linamar Békéscsabai RSE otthonába látogat az MTK Budapest, reméli, hogy a tavaszi idény is sok kék-fehér győzelmet hoz majd. Ezzel egyetértett Klug Lajos is, aki szintén gratulált a csapatnak.

 

Deutsch Tamás, nemcsak remek hangulatot varázsolt, de még egy titkot is elárult a játékosoknak. – Kétségbeesésre az égvilágon semmi ok! Az elnök úr elmondta, hogy nagy terveik vannak a röplabdaszakosztállyal a jövőre vonatkozóan. Beszédének végén pedig egyhetes pihenőt hirdetett.

A vacsora és az este kiválóan sikerült, melynek végén a játékosok önfeledten adták át egymásnak karácsonyi ajándékaikat.

 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!