Atlétika
Magyari Zoltán

Olimpikonokat fogadtunk (GALÉRIA)

Publikálva: 2018.03.07 Frissítve: 2018.03.06 Rövidpályás gyorskorcsolya

Az Új Hidegkuti Nándor Stadionban köszöntöttük rövidpályás gyorskorcsolyázóinkat.

Március 6-án, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban köszöntötte dr. Deutsch Tamás klubelnök, Deutsch Péter, az MTK Budapest ügyvezető elnöke, Sütő Csilla, az MTK sportigazgatója, valamint Stern Péter, a klub alalnöke és az MTK Baráti Kör elnöke az MTK Budapest  olimpikonjait.

Jelen volt a téli ötkarikás játékokon negyedik helyezett női váltó két tagja, Heidum Bernadett és Bácskai Sára Luca, az olimpiai bajnok férfi váltó tartaléktagja, Oláh Bence, a válogatott csapatmenedzsere, aki egyben az MTK Budapest rövidpályás gyorskorcsolya-szakosztályának vezetője, Bánhidi Ákos, és természetesen Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor, az olimpiai aranyérmes férfi váltó meghatározó sportolói.

– Szeretnék csatlakozni azokhoz, akik már szívből gratuláltak nektek, amikor megérkeztetek Magyarországra. Az a boldogság, amit az olimpiai negyedik hely, és az olimpiai aranyérem okozott minden magyar sikere – mondta dr. Deutsch Tamás.

A klub elnöke azt is kiemelte, rendkívül büszke arra, hogy a 130. évfordulóját ünneplő egyesületünk rengeteg dologban élen járt Magyarországon, és komoly szerepet játszottunk az első téli olimpiai aranyérem megszerzésében is.

A fogadást Bánhidi Ákos mondatai zárták:

– Az olimpiai küldöttség fele itt ül, ami önmagáért beszél. Itt is szeretném megköszönni nekik azt a munkát, amit befektettek. Az MTK Budapestnek is hálával tartozunk, amiért pár évvel ezelőtt – amikor az akkori klubunk kiállt mögülünk – befogadtak minket, és lehetővé tették, hogy folytassuk a munkát, amit elkezdtünk.

Sanyiéknak sok ideje nem lesz pihenni, hiszen tíz nap múlva Montrealban, a rövidpályás gyorskorcsolya világbajnokságon van jelenésük.

Interjúk, videók hamarosan.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!