Tenisz
Gálfi Dalma

Olimpikonok köszöntése (GALÉRIA)

Publikálva: 2021.12.16 Frissítve: 2021.12.16 MTK Budapest

dr. Deutsch Tamás, az MTK Budapest elnöke az Új Hidegkuti Nándor Stadionban – ünnepi vacsora keretében – köszöntötte a klub ötkarikás játékokon szerepelt sportolóit, edzőit.

Az elnök, beszédében kiemelte, hogy az MTK-n kívül nincs a világon még egy olyan klub, amely 1896 óta – ha az országa indult az olimpián – minden nyári ötkarikás játékokra delegált volna sportolót.

Fontosnak tartotta megemlíteni, hogy Tokióban született meg egyesületünk századik olimpiai érme – Szatmári András szerezte.

Végezetül gratulált a sportolóknak, edzőiknek az elért eredményhez, és reményét fejezte ki, hogy 2024-ben, a párizsi olimpia után – a hasonló rendezvényen – nagyobb asztalra lesz szükség…

A vacsorán a klub elnöke köszöntötte Pigniczki Fannit (ritmikus gimnasztika) és edzőit, Gelle Noémit és Deutsch-Lazsányi Erikát, Krizsán Xéniát (többpróba), dr. Nguyen Anasztáziát (távolugrás) és trénerüket, Szabó Dezsőt, Szatmári Andrást (kard) és edzőjét, Gárdos Gábort, Tóth Krisztiánt és a pályáját gyermekkora óta egyengető Pánczél Gábort.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!