Atlétika
Magyari Zoltán

Kosárlabda: Így vágunk neki a következő szezonnak

Publikálva: 2021.06.02 Frissítve: 2021.06.02 Kosárlabda női

Véglegessé vált a TFSE-MTK Budapest kerete.

A TFSE-MTK Budapest – sorozatban – harmadik szezonját kezdi meg az élvonalban, 2021 őszén. Az első két évadban számos sikert és örömteli pillanatot élhetett meg csapatunk. Az építkezés már javában tart a következő idényre, ezért is örömteli, hogy ezúttal a korábbiaknál hamarabb történhet meg a kerethirdetés.

A csapat arculatát illetően nem történik változás: három légiós mellett magyar játékosok, Testnevelési Egyetem hallgatók alkotják majd a keretet.
Edzőként büszke vagyok arra, hogy részese lehettem olyan játékos kinevelésének, akiért a legjobb csapatok versengtek. Ugyanakkor arra is nagyon büszke vagyok, hogy a Testnevelési Egyetem által delegált hallgatók a TFSE-MTK játékosai maradnak a következő szezonban is – árulta el vezetőedzőnk, Magyar Bianka. – A mi csapatunk különlegességét pontosan az adja, hogy perspektívát nyújtunk a lelkes és ugyanakkor rendkívül tehetséges egyetemi sportolóknak. A következő szezonra nem kisebb célt tűztem ki magunk elé, minthogy fokozni tudjuk a munkabírásunkat, versenyképességünket és megmaradjunk továbbra is küzdős és a pályán végsőkig harcoló, a szurkolók számára továbbra is szimpatikus csapatnak.

TFSE-MTK 2021/22:
Maradók: Boros Berta, Chanise Jenkins, Dúl Panka, Herman Aliz, Király Andrea, Németh Alma, Szeitl Vanessa, Tóth Tímea
Utánpótlásból felkerül: Burján Laura (MTK-TFSE)
Érkezők: Baa Dominika (Kanizsai Vadmacskák SE), Chante Stonewall (USO Mondeville), Elisabeth Pavel (AZS UMCS Lublin), Theodoreán Alexandra (KSC Atomerőmű Szekszárd)
Távozott: Alisia Jenkins, Bernáth Réka, Katona Szidónia, Kovács Vanessza, Kováts Gabriella, Nevena Markovics

További részletek IDE kattintva érhetőek el.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!