Atlétika
Nagy Marcell

Női kézilabdacsapatunk szerdán Dunaújvárosba látogat

Publikálva: 2021.01.26 Frissítve: 2021.01.25 Kézilabda

Újabb, nehéznek ígérkező idegenbeli túra vár Golovin Vlagyimir tanítványaira.

A K&H liga 8. fordulójában csapatunk a Dunaújvárosi KKA otthonába látogatott volna, ám a koronavírus közbeszólt, így csak most, január 27-én méri össze erejét a két együttes.

Vágó Attila lányai kilenc meccsel a hátuk mögött a 10. helyen állnak a tabellán: két győzelem (SZKKA, Boglári Akadémia-SZISE) és hét vereség a Kohász mérlege. A mieink mutatója épp a reciproka szerdai ellenfelünkének: hét győzelem és két vereség. Persze a jelenlegi helyzetben, a fenekestül felforgatott versenynaptár miatt nem érdemes túl nagy jelentőséget tulajdonítani a tabellán elfoglalt helyezéseknek.

A DKKA legeredményesebb játékosa a 7 meccsen 38 találatot jegyző Bulath Anita, míg nálunk a 9/59-es mutatóval büszkélkedő Pál Tamara a házi gólkirály.

Nehéz meccsre számítok, nekünk mostanában nincsenek könnyűek – vélekedett vezetőedzőnk, Golovin Vlagyimir. – Nyáron játszottunk velük, de az teljesen más volt, mostanra már összeszoktak, komoly erőt képviselnek. Tudjuk, hogy nincsenek sokan, mi mindenesetre igyekszünk a legjobbunkat nyújtani, és meglátjuk mire lesz elég.  

A szerdai mérkőzésen Horváth Péter és Marton Balázs fújja a sípot, a hivatalos személyek Klucsó Jenő és Lekrinszki Tivadar lesznek.

2021. január 27. 17:00 Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia–MTK Budapest (K&H liga, 8. forduló); Dunaújváros Városi Sportcsarnok

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!