Taekwondo
Salim Omar

Nincs vesztenivalónk

Publikálva: 2016.11.18 Frissítve: 2016.11.18 Röplabda

A bajnoki címvédő LINAMAR-BRSE látogat a Városmajorba péntek este.

Igazi szuperrangadót rendeznek péntek este a Városmajorban. A listavezető, bajnoki címvédő LINAMAR-Békéscsabai RSE látogat a második helyezett MTK Budapest otthonába. 

Bár a kék-fehérek remekül kezdték a szezont, a találkozó első számú esélyesei mégis a vendégek: Szasa Nedeljkovics együttese nyerte a legutóbbi három bajnokságot, ráadásul 2016-ban még a Magyar Kupát is elhódították  a viharsarkiak.

Nem mi vagyunk a találkozó esélyesei, így nem is igazán van vesztenivalónk – vélekedett Alberto Salomoni, az MTK Budapest vezetőedzője. – A szezon talán legnehezebb meccse jön. A Békéscsaba papíron sokkal jobb nevekből áll, több válogatott játékosuk is van, nem véletlenül nyerték meg az NB I legutóbbi három kiírását. 

Az olasz szakember nagy véleménnyel van a BRSÉ-ről, és annak mesteréről, Szasa Nedeljkovicsról. Ez persze nem azt jelenti, hogy a fővárosiak feltett kézzel lépnének pályára pénteken. 

A saját játékunkat szeretnénk játszani. Jó a hangulat az öltözőben, a lányok motiváltak, rengeteget készültünk erre a meccsre. A legfontosabb, hogy fejben rendben legyünk, ha ez megvan, az jó hatással lesz a játékosok teljesítményére. Kérdés persze, hogy ez mire lesz elég az eredmény tekintetében. 

A Békéscsaba ellen egy régi-új arcot üdvözölhetnek a pályán a fővárosi szurkolók: Tímár Edit játszik liberóként a sérült Nagy Fanni helyett. A több poszton is bevethető, rutinos játékos is nehéz találkozóra számít.

Keményen dolgoztunk egész héten, szeretnék jó meccset játszani a Békéscsaba ellen – mondta Edit. – Nagyon jó csapat az ellenfelünk, nem szeretnék tippelgetni, de ha betartjuk a megbeszélteket és jól játszunk, akkor szoros meccs elébe nézünk. 

November 18. péntek, 18:00 MTK Budapest – LINAMAR-Békéscsabai RSE; női röplabda NB I-es bajnoki mérkőzés, MTK Budapest Röplabda Csarnok (1122 Budapest, Szamos utca 2/C)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!