Atlétika
Nagy Marcell

Nemzetközi tornán kosarasaink

Publikálva: 2016.12.01 Frissítve: 2016.12.01 Kosárlabda női

Hétvégén nemzetközi női kosárlabdatorna helyszíne lesz Székesfehérvár, melyre az MTK Budapest is delegál kosarasokat. Gratulálunk lányok, hajrá!

A Basketgirls Superchallenge névre keresztelt esemény három fordulóból áll, melyeket Magyarországon rendeznek. Az első körre hétvégén, Székesfehérváron kerül sor, a Videoton Oktatási Központban, illetve az Alba Regia Sportcentrumban

A csoport: Horvátország U15, Soproni Darazsak Akadémia, Stellazzura BA, Young Angels Kosice

B csoport: Bécs válogatott, Budapest válogatott, Dávid Kornél Akadémia, TTT Riga

Az U15-ös nemzetközi torna ezzel a hétvégével azonban nem ér véget, januárban Budapesten folytatódik, márciusban pedig soproni döntővel zárul a női szakágban eddig legrangosabbnak számító, korosztályos rendezvény.

Büszkeséggel számolhatunk be róla, hogy a 2002-2003-as generáció Budapest válogatottjába hárman az MTK Budapest utánpótlását is képviselik a tornán. Bojtár Boglárka, Dúl Terka és Dénes Dia kaptak helyet a fővárosi keretben, továbbá a csapat vezetőedzője is az MTK Budapest női kosárlabda szakosztályának utánpótlásedzője, Konta Gyula lesz.

A hétvége minden mérkőzése online követhető lesz a torna YouTube csatornáján, további információkért, a beosztásért keressék a basketgirls.com oldalt!

/képek forrása:basketgirls.com/

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!