Atlétika
Jankovics Dániel

Nem volt nyerő a páros

Publikálva: 2020.10.06 Frissítve: 2020.10.06 Tenisz

Szabanin Natália és Tóth Amarissa is kiesett párjával a junior Roland Garosson.

A párizsi salakpályás Grand Slam-teniszbajnokság, a Roland Garros juniormezőnyében kedden klubunk két játékosa, Szabanin Natália és Tóth Amarissa is érdekelt volt a leány párosok küzdelmeinek első körében.

Előbb a 16 esztendős Szabanin Natália és az olasz Beatrice Ricci a Bonderenko, Shnaider orosz duóval találkozott az első körben. Az első játszmában Szabaninék gyorsan két játék hátrányba kerültek, és bár innen még sikerült visszajönniük, 5:4-es orosz vezetésnél újra elveszítették az adogatásukat. A második szett is 3:0-s orosz előnnyel indult, és Szabaninék hiába hozták a negyedik játékot nullára, többet nem tudtak nyerni, ellenfelük továbbjutása így nem forgott veszélyben.



A 17 éves Tóth Amarissa és a szlovén Pia Lovrics párosa az andorrai, spanyol, Kasintseva, Del Olmo kettőssel játszott. Tóthék nagyot küzdve egyenlítettek, de 4:4 után Del Olmóék újra elvették az adogatást, a sajátjukat pedig hozták. A második szettben Tóthék 3:1-re elmentek, aztán zsinórban öt játékot elveszítettek, így a mérkőzést is.

A junior Roland Garros magyarjai közül már csak Tóth Amarissa érdekelt. A nyolc közé jutásért az orosz Polina Kudermetyovával játszik szerdán délelőtt.

JUNIOR ROLAND GARROS, PÁRIZS
LEÁNY PÁROS, 16 KÖZÉ JUTÁSÉRT

Szabanin, Ricci (olasz)–Bonderenko, Shnaider (oroszok) 4:6, 1:6
Tóth, Lovrics (szlovén)–Kasintseva (andorrai), Del Olmo (spanyol) 4:6, 3:6
 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!