Vívás – kard
Szatmári András

Nem volt esélyünk

Publikálva: 2018.10.14 Frissítve: 2018.10.15

Vereség Szigetszentmiklóson.

BKG-Príma SE - MTK Törökbálint  96-61 (24-17, 36-11, 20-14, 16-19)
Szigetszentmiklós, Városi Sportcsarnok

statisztikai lap

Nyolc perc után 16-13-ra vezetett a hazai csapat, és tripla kísérletünk volt az egyenlítésért: nem ment be, és a maradék két percben hét pontra nőtt a hátrányunk (24-17). A második negyedben aztán terített betlit játszottunk. Semmi nem sikerült, az ellenfél viszont úgy ment át rajtunk, mint kés a puha vajon (60-28).

Pozitívum, hogy a második félidőben is küzdöttek játékosaink, és ezt a szakaszt csak hárommal vesztettük el. Bár a jelen mérkőzést ez már érdemben nem befolyásolta, a jövő szempontjából mégis fontos.

A hazaiaknál főként a Nagy testvérek, Botond és Benedek sziporkáztak, de többen is jól játszottak, míg nálunk csak Jakab Péter tudott versenyképes teljesítményt nyújtani.

Bódi Ferenc: – Ez nem a mi napunk volt. A második negyedbeli indiszponált játékunk okozta nagyarányú vereségünket. A mérkőzés nagyrészében ritmustalanul, lassan támadtunk. Védekezésünkről a közel száz kapott pont mindent elárul. Komolyabb egyéni teljesítmények nélkül nagyon nehéz dolgunk lesz az egész bajnokságban.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!