Atlétika
Nemes Rita

Esportolóink nem tudták bebiztosítani első helyüket

Publikálva: 2021.01.26 Frissítve: 2021.01.26 eSport

Az odavágó sikerét követően vereséget szenvedett első csapatunk, akadémiánk lemaradt az osztályozót jelentő harmadik helyről.

HPCL I. osztály:
19-20. forduló

Első együttesünk vetélytársa a dobogós helyekért küzdő TrollFoci-Hálószaggató esport volt, akik a megelőző játéknapokon kiváló teljesítményt nyújtottak.

MTK Budapest esport–TrollFoci-Hálószaggató esport 2-0 (Majorosi 3., Batik 22.)

Remekül kezdődött a mérkőzés, Majorosi már a harmadik percben megszerezte a vezetést. Batik vitte be bátran a játékszert a vendégvédők közé, amely végül Majorosihoz pattant, támadónk nem hezitált, és a hálóba lőtt (1-0).

Húsz percet kellett válni a második találatra, akkor Batik átlövése talált utat a kapu felső sarkába. A tökéletesen kivitelezett lövést mindössze egy átvétel előzte meg, hogy a védőknek ne legyen lehetőségük a kísérlet blokkolására (2-0).

Az első félidő góljait követően a második játékrészben az előny megtartására rendezkedtek be játékosaink. Az utolsó tizenöt percben a labdát megtartva lehetetlenítették el a szépítés lehetőségét, hogy elkerüljék a szoros végjátékot.

TrollFoci-Hálószaggató esport–MTK Budapest esport 2-1 (Humenszky 16., 59., ill. Batik 84.)

A visszavágó főszereplője a csúcsformában lévő Humenszky volt. A válogatottban is remeklő támadó duplázni tudott, és ez győzelmet ért csapatának.

Az utolsó percekben Batik szépített az általa kiharcolt büntetőt követően, azonban az egyenlítés – a több kialakított helyzet ellenére – nem sikerült.

A tabellát ITT, a találkozókat pedig ITT lehet megtekinteni. 

HPCL III. osztály:
27-28. forduló

MTK Budapest FIFA Akadémia–Cobra 11 1-0 (Veréb 82.)

Akadémistáink remek játékkal szerezték meg a három pontot. A találkozó sorsa a 82. percben dőlt el, amikor Veréb a tizenhatoson belülre érve lőtte el a labdát.

Cobra 11–MTK Budapest FIFA Akadémia 2-0 (Hideghéti 26., 66.)

A visszavágón három alkalommal hárította a felső léc a próbálkozásainkat. Vetélytársuk azonban kihasználta lehetőségeit, Hideghéti kétszer betalált, és biztosította osztályozós pozícióját gárdájának.

A tabella jelenlegi állását ITT, a találkozókat ITT lehet megnézni. 

Szakosztályunk támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!