Kajak-kenu
Korisánszky Dávid

Nem sikerült a végjáték

Publikálva: 2020.10.26 Frissítve: 2020.10.26

Ötpontos vereség a negyedik fordulóban.

Női kosárlabdacsapatunk az amatőr NB I piros csoportjának negyedik fordulójában a DEAC otthonába látogatott. Nem kezdtünk jól, ugyanis a találkozó 10-2-es hazai rohammal indult, a debreceniek az első tíz perc végén tíz ponttal vezettek.

A második negyedben már 15 pontra is felduzzadt a hazai fór, de végül a szünetre sikerült tíz pontra faragni a hátrányunkat.

A térfélcsere után valósággal megtáltosodott együttesünk: négy perc alatt ledolgoztuk a hátrányt, és a 25. percben már öttel mi vezettünk. Ezután fej-fej mellett haladtak a csapatok, az utolsó felvonás előtt mindössze eggyel vezetett a DEAC.

A hajrá rendkívül izgalmasan alakult: nyolc perccel a lefújás előtt már nyolc ponttal is vezettünk, de szívósan játszottak a vendéglátók, és három perccel a vége előtt 71-71-et mutatott az eredményjelző. Ezután két sikeres hazai közeli dobás következett, így végül vereséggel távoztunk a Debreceni Egyetem csarnokából.

Hegedűs Péter, vezetőedző: – Hullámzó találkozó volt, hol egyik, hol másik csapat tudott előnyt kialakítani. Sok gyermeteg hibát követtünk el, amit a hazaiak kihasználtak, megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.

Női amatőr NB I, piros csoport, 4. forduló
DEAC–MTK-TFSE 76-71 (23-13,18-18, 17-26, 18-14)
Részletes statisztika ITT.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!