Tenisz
Fucsovics Márton

Nem sikerült a bravúr

Publikálva: 2017.01.15 Frissítve: 2017.01.15

Az MTK Törökbálint küzdelmes meccsen szenvedett vereséget.

PE Veszprémi KK  MTK Törökbálint 77-69 (20-17, 19-20, 22-14, 16-18)

A három volt válogatott játékossal felálló, kilenc mérkőzés óta veretlen Veszprém fogadott minket. A mienk nem ijedtek meg a tabella második helyezettjétől és az első negyedben végig tapadtunk a veszprémiekre, amelyet végül ők nyertek 20-17-re.

A második játékrészben sem változott a játék képe; továbbra is szoros volt a küzdelem, sőt, a negyed derekán az MTK Törökbálint át is vette a vezetést, de végül 39-37-es veszprémi előnynél mentek a nagyszünetre a csapatok.

A pihenő után eleinte minden maradt a régiben, de a negyed közepén 11 pontot dobott megválaszolatlanul a Veszprém, így az utolsó játékrészre 61-51-es hazai előnynél mehettek a csapatok.

A negyedik negyedben lendületben maradt a Veszprém és az utolsó három percre 74-60-as vezetéssel mehettek. Ezután remekül hajrázott csapatunk és 74-68-ra fel tudtunk kapaszkodni, de végül a győzelmet már nem sikerült behúzni.

A legeredményesebb játékosaink Horváth Kristóf és Szabó Tibor voltak, előbbi 26, utóbbi pedig 18 ponttal zárta a mérkőzést.

Szarvas Gábor vezetőedző: – Jó meccset játszottunk a bajnokesélyes Veszprémmel. Nüanszokon múlt a vereségünk. A harmadik negyed derekán volt egy érthetetlen 2 percünk, ahol eltaszítottuk magunktól a mérkőzés megnyerésének lehetőségét. Volt két extra egyéni teljesítményünk, Horváth mezőny poszton, Szabó pedig a palánk alatt rukkolt elő nagyszerű teljesítménnyel támadásban. A következő hét feladata, hogy újra több pilléren álljunk, mert ez a győzelem kulcsa és akkor vagyunk megállíthatatlanok, ha csapatként játszunk.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!