Atlétika
dr. Nguyen Anasztázia

Négyen még versenyben (GALÉRIA)

Publikálva: 2020.08.07 Frissítve: 2020.08.07 Tenisz

Csütörtökön kezdődött az U18-as országos teniszbajnokság, amelynek az idén a Park Teniszklub ad otthont.

A férfiak mezőnyében Sztasák Jonatán és Kincses Kristóf kapta el legjobban a rajtot: előbbi az első körben 6:0, 6:0-ra legyőzte Tomori Benedeket (MAFC), a második fordulóban pedig a Kiskút TK versenyzőjét, Gombás Pétert búcsúztatta (6:1, 6:0). Nagyon nehéz dolga lesz ugyanakkor a negyeddöntőben, mivel a végső győzelemre is esélyes Velcz Zsomborral (Match Point) kell megmérkőznie.

Kincses Kristóf az első körből erőnyerőként, a másodikból pedig az SVSE versenyzőjét, Babos Dánielt 6:2, 4:6, 6:4-re legyőzve jutott tovább. A legjobb nyolc között Fajta Péter (GYAC) vár klubunk teniszezőjére.

Barátosi Balázs, Vlaszák Péter, Kovács Martin az első körben búcsúzott, Visontai Márkot pedig Hornung Iván Noel (BBTC SE) győzte le 6:0, 6:1-re a másodikban.

A hölgyek között mindkét MTK-s induló elverekedte magát a negyeddöntőig. Szabanin Natália az első fordulóból erőnyerőként jutott tovább, a másodikban viszont a már a felnőttek között is bemutatkozott Drahota-Szabó Dorkát (Sportmánia) búcsúztatta 2:6, 6:2, 6:3-mal. A legjobb nyolc között Csordás Boglárka (Panakor TK) vár Natáliára.

Tóth Amarissa Kiara is csak a második körben csatlakozott volna az országos bajnokság küzdelmeihez, azonban ellenfele, Baranyai Dóra Eszter (Dunakeszi TK) sérülés miatt visszalépett. Így klubunk versenyzője gyakorlatilag játék nélkül jutott a legjobb nyolc közé, ahol Bordás Patrícia (SZVUK SE) lesz az ellenfele. 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!