Karate
Sterck Laura

Negyedik hely a varsói megméretésen

Publikálva: 2020.03.14 Frissítve: 2020.03.15 eSport

Véget ért a Rocketmania Season 1., az MTK Budapest Rocket League részvételével zajlott az offline döntő.

Rocket League csapatunk pénteken Varsóba utazott, hiszen februárban első csapatként kvalifikálták magukat a Rocketmania Season 1 offline négyes döntőjébe. A vasárnapi összecsapásokon az MTK Budapest mellett még egy magyar csapat, az Ipon Team Horizon Reapers képviselte országunkat. Ellenfeleik a cseh-szlovák bajnokságból érkező Onlajneri és a lengyel ESE voltak.

A Nagy „Negsy” Richárd, Bartha „CokeHUN” Zoltán és Gellén „ProFessorvF” Gergely által alkotott kék-fehér triónk nagy lendülettel kezdett neki az első párharcnak a cseh-szlovák gárda ellen. Az első, 3 megnyert meccsig zajló párbajban 2-0-s rajt után összeszedte magát az Onlajneri, így nem sikerült a söprés. A harmadik mérkőzés nagy nyomását „CokeHUN” bravúros védései enyhítették, de az 1-1-es döntetlen után ellenfelünk szerzett mindent eldöntő találatot a hosszabbításban. A győzelmet megízlelve az Onlajneri megállíthatatlanná vált, így hátrányból fordítva jutott tovább a következő körbe.

MTK Budapest – Onlajneri (2-3)

mérkőzés: 5-2
mérkőzés: 3-1
mérkőzés: 1-1 (OT 1-2)
mérkőzés: 0-3
mérkőzés: 1-5

Csapatunk így a vesztes ági elődöntőben folytatta, ahol nagy „pofozkodás” kezdődött. Srácaink és az ESE gárdája felváltva nyerték meg a mérkőzéseket, sajnos azonban a sormintát a lengyelek kezdték, így ők érték el hamarabb a 3 győzelmet.

MTK Budapest – ESE (2-3)

mérkőzés: 1-2
mérkőzés: 4-2
mérkőzés: 0-1
mérkőzés: 2-2 (OT 3-2)
mérkőzés: 3-5

Az MTK Budapest Rocket League csapata így rendkívül fordulatos mérkőzéseket játszva a 4. helyen fejezte be a Rocketmania 1. szezonját. 

A szakosztály támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!