Atlétika
Krizsán Xénia

Négy csapatunkért is izgulhatunk

Publikálva: 2016.04.15 Frissítve: 2016.04.15

Érdekes és különleges szombat elé néznek az MTK Budapest szurkolói.

Négy csapatsportágban is érdekeltek lesznek együtteseink a hétvégén. Csak női kosárlabdázóinkra nem vár feladat, de röplabdásaink, kézilabdásaink, és férfi kosarasaink, valamint labdarúgóink is pályára lépnek. Mind a négy eseményt szombaton rendezik, lássuk időrendben, miből választhatnak a kék-fehér szimpatizánsok!

Női röplabdacsapatunknak délután öt órától szurkolhatunk a Városmajorban (1122 Budapest, Szamos utca 2/C). Lányaink, az ötödik helyért játsszák első találkozójukat a TEVA-Gödöllői RC ellen. Hollósy László tanítványai a két győzelemig tartó párharcban esélyesebbek ellenfelüknél, és amennyiben szombat este győztesen hagyják el a játékteret, a jövő hét csütörtökön, Gödöllőn rendezendő második összecsapáson akár már az ötödik helyet is megünnepelhetik.

17:00 MTK Budapest – TEVA-Gödöllői RC

Még javában zajlik a röpisek csatája, amikor kézilabdacsapatunk mérkőzésén is útjára indul a labda. Golovin Vlagyimir tanítványai, a bajnokság 9-12. helyéért zajló első összecsapáson, Budaörsön lépnek pályára. A K&H liga alsóházi rájátszásába került négy együttes körmérkőzéses rendszerben, oda-visszavágó alapon mérkőzik meg, így összesen hat mérkőzésen kell bizonyítania együttesünknek. A Pest megyeiek mellett, a Mosonmagyaróvár és a Békéscsaba együtteseivel találkoznak még lányaink. A Budaörs után, legközelebb jövő hét pénteken, hazai pályán, az Elektromos csarnokban (1138 Budapest, Népfürdő utca 18-20.) fogadjuk a mosónmagyaróváriakat.

18:00 Budaörs – MTK Budapest

Térjünk rá férfi együtteseinkre. Este hét órakor, Törökbálinton (2045 Törökbálint, Óvoda utca 6.) dobja fel a labdát a játékvezető. Az MTK Törökbálint kosárlabdacsapata, a negyeddöntő visszavágóján, a Salgótarján együttesét fogadja a győzelem reményében. Nem is lehet más cél. Szarvas Gábor fiai az odavágón, Salgótarjánban nagyot hajráztak ugyan, de vereséggel tértek haza, és ha fiaink életben akarják tartani a továbbjutási esélyüket, nem szabad hibázniuk. A salgótarjáni összecsapásról IDE kattintva találhatnak részleteket!

19:00 MTK Törökbálint – Konecranes-Salgótarjáni KSE

A nap zárásaként, fél kilenckor fúj a sípjába Iványi, ezzel megadva a jelet a Ferencvárosi TC – MTK Budapest összecsapás kezdésére. Az OTP Bank Liga harmincadik fordulójában, a Groupama Arénában, a 209. Örökrangadón bizonyíthatnak Teodoru Vaszilisz fiai. Reményeink szerint, a szombati nap megkoronázása lesz az összecsapás. A zöld-fehérek elleni találkozó után még három alkalommal láthatjuk a kék-fehéreket a bajnokságban. Jövő hét szerdán, a Puskás Akadémia, szombaton pedig a Videoton FC ellen, míg a harminchárom fordulós erőltetett menet utolsó összecsapásán, a Vasas lesz az ellenfél.

20:30 Ferencvárosi TC – MTK Budapest

Hajrá MTK!

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!