Kézilabda
Szőke Szonja

Nagyon kellett ez a győzelem!

Publikálva: 2014.10.16 Frissítve: 2014.10.16 Röplabda

Lutter Eszter és Tímár Edit a Palota elleni győzelemről.

A női NB I-es röplabdabajnokság harmadik fordulója hozta meg az MTK Budapest első győzelmét. A listavégi Palota RSC elleni győzelem azért is értékes, mert az ellenfél szemmel láthatóan nyerni jött az MTK Budapest csarnokába. Szél Márta, a kék-fehérek mestere mérkőzés utáni beszámolójában kiemelte Tímár Editet, aki nagyot alkotott liberóban, és Lutter Esztert, aki a játék minden elemében magasan az átlag fölött teljesített.

Eszter és Edit megállapította, hogy nagyon kellett csapatuknak ez a győzelem.

– Az első két vereség eléggé megviselte csapatunkat, ezért a Palota elleni mérkőzésre nagyon felkészültünk – nyilatkozta Lutter Eszter, aki szerint az MTK minden játékosa odafigyelt, hogy ne csússzon hiba a gépezetbe. –Nagyon jól éreztem magam a meccsen, amelyhez hozzájárultak Bleicher Réka jól irányított labdái. Kifejezetten örültem, hogy végre gördülékenyen ment a játék.

Tímár Edit szerint a Palota elleni győzelmükkel túlléptek a holtponton. – A nyitásaink és fogadásaink jók voltak, csapatként működtünk. Ez utóbbi azért fontos, mert sok az új játékos; össze kell szoknunk, hogy ismerjük és érezzük egymás mozdulatait. Szerintem az előző két vereség is ezen múlott, ahol fontos pontokat veszítettünk. Úgy gondolom, hogy ezek után sokkal jobb teljesítményre leszünk képesek.

A következő fordulóban ismét hazai közönség előtt, ezúttal a lista ötödik helyén álló Békéscsaba ellen lép pályára az MTK Budapest. Részletes esélylatolgatás hamarosan!

Nagyon kellett ez a győzelem!

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!