Taekwondo
Patakfalvy Luca

Nagy csata után, győzelem a szezonzárón (GALÉRIA)

Publikálva: 2015.04.26 Frissítve: 2015.04.27 Röplabda

Öt izgalmas szettben, 3-2-es (25-21, 25-27, 19-25, 25-15, 15-5) győzelmet aratott az MTK Budapest a miskolci Albrecht MVSC MVSI ellen a női NB I-es röplabdabajnokság rájátszásának utolsó mérkőzésén.

A városmajori szezonzáró győzelemmel, ahogy azt már korábban is tudtuk, a kék-fehérek a kilencedik helyen zárják a 2014/15-ös évadot.

A nehéz, de megérdemelt győzelem után az MTK Budapest mestere, Oláh János értékelt:

– Vége a szezonnak. A lányok az első szett után nehezebben tudtak koncentrálni, a múlt héten is voltak problémáink ezzel. Láttam rajtuk, hogy nem igazán tudják a kellő sebességet felvenni. Arra számítottak, hogy az ellenfél többet fog rontani, ám nagyon ambiciózus, jó játékosokkal tűzdelt együttessel találkoztunk. Kicsit erélyesebben kellett fellépnem, így összekaptuk magunkat és a végén két sima szettben harcoltuk ki a győzelmet – mondta Oláh János.

A nyolcvanszoros válogatott ütő, Dégi Barbara szerint a mérkőzést a hullámvasúthoz lehet leginkább hasonlítani: – A mai hullámzó játékunk tökéletesen tükrözte az egész szezonban nyújtott teljesítményünket. Voltak nagyon jó meccseink, ám gyengék is Végül is sikerült, győzelemmel zártuk a szezont – magyarázta a kék-fehérek 14-es számú játékosa.

A miskolciak vezetőedzője, Kerekes Attila a vereség ellenére nem volt elégedetlen csapatával: – Nagyon feszült volt a mérkőzés, hiszen nekünk pontot kellett szerezni a csontnélküli bennmaradáshoz, míg az MTK a becsületéért harcolt. Látszott, hogy nagy harc folyik a pályán, örülök, hogy a második és harmadik játszmát megérdemelten húztuk be. Talán ekkor elbíztuk magunkat, illetve elfáradtunk, ezért tudott az ellenfél felénk kerekedni. Összességében boldogok vagyunk, mert amiért jöttünk, az sikerült.

 

 

 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!