Kézilabda
Dakos Noémi

Móvár előtt, Csaba után

Publikálva: 2016.05.06 Frissítve: 2016.05.05 Kézilabda

Jelena Abramoviccsal, az MTK Budapest női kézilabdacsapatának másod- és kapusedzőjével beszélgettünk Mosonmagyaróvár előtt, Békéscsaba előtt.

– Nyerni tudtatok Békéscsabán, ami előzetesen a rájátszás legnehezebb mérkőzésének ígérkezett. Mi volt a siker titka?

– Köszönet illeti a lányokat, 60 perc küzdelem volt ez a meccs. Bárki volt épp a pályán, mindenki a tudása legjavát nyújtotta.

– Menet közben a Mosonmagyaróvár lépett elő az első számú üldözővé, és pénteken az ő otthonukban lépünk pályára. Milyen meccsre számítasz?

– Nincs nagy különbség a két csapat között, sok múlik majd azon, hogy ki védekezik majd keményebben. Ilyen a modern kézilabda: ha elég kemények vagyunk hátul, abból tudunk lerohanásokat indítani, és gyors, könnyű gólokat szerezni.

– Sérültekkel, érettségizőkkel mi a helyzet? Mindenki bevethető lesz pénteken?

– Az érettségizőkkel minden rendben, eddig csupa ötöst kaptak, és még az edzéseken is nagyon jól dolgoztak. A békéscsabai győzelem után jó a hangulat, de minden edzésen elmondjuk, hogy ez még nem az utolsó meccs volt, még koncentrálni kell, három telálkozó vár ránk. A sérültek közül Wolf Szani már edz, de még egy kis idő kell neki, Valovics Nóra viszont valószínűleg már játszhat.  

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!