Atlétika
Nagy Marcell

Most már győzni kell!

Publikálva: 2014.10.09 Frissítve: 2014.10.10 Röplabda

A harmadik fordulóban hazai pályán, ezúttal a listavégi Palota ellen bizonyíthat Szél Márta csapata

Az MTK Budapest legutóbb Miskolcon vendégeskedett, ahol minden esélyük megvolt az első győzelemre. Ám az továbbra is várat magára.

​–Teljesen más játékelemben voltunk gyengébbek, mint az első fordulóban. Most a mezőnyvédekezésünk működött rosszul. Ráadásul nem volt igazi vezéregyéniség a pályán. Próbáltam kívülről segíteni, de nem sikerült. Vagy az történt, hogy túlzottan koncentráltak a meccsre és nem hallottak, vagy az, hogy idegességükben becsukták a fülüket. Pedig mi vezettünk 1-0-ra és 2-1-re is – nyilatkozta Szél Márta, aki később videón is megnézte, majd elemezte a Miskolc elleni meccset. –Több kulcsjátékosunknak voltak nagyon gyenge periódusai a meccsen, és nem volt velünk Dégi Barbara, aki a csapat egyik meghatározó játékosa.

Bár az MTK Budapest megszerezte idei első bajnoki pontját, örömük mégsem lehet felhőtlen, hiszen újabb játékost kénytelenek nélkülözni Nagy Fanni személyében, aki a miskolci pályán sérült meg. – Először úgy tűnt, hogy csak könnyebben ütötte be a könyökét, azután kiderült, hogy sajnos a szalagok is sérültek, így rá most több hét pihenő vár – mesélte Szél Márta. Öröm az ürömben, hogy Tímár Edit gond nélkül bevethető Fanni helyén.

A harmadik fordulóban hazai pályán, ezúttal a listavégi Palota ellen bizonyíthat a fővárosi együttes. – A Palota szintén nagyon lelkes csapat. Igaz, hogy alacsony, de jól képzett játékosai vannak, akik biztosan minden erejüket mozgósítják majd. Nem lesz könnyű dolgunk, hiszen két vesztes mérkőzés után kell felállnunk.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!