Atlétika
Krizsán Xénia

Minden jó, ha jó a vége (GALÉRIA)

Publikálva: 2016.04.26 Frissítve: 2016.04.26 Kézilabda

Az MTK Budapest serdülő leány kézilabdacsapata győzni tudott Szentendrén, így eldőlt, a hatodik helyen zárja a bajnokságot.

Majoros Gusztáv tanítványai harmadik helyen végeztek a leány kézilabda OSB B-1. csoportjában, majd a középdöntő felsőházában a hetedik helyen zártak, így végül az 5-8. helyért játszhattak a rájátszásban.

Itt a Szentendrei NKE, a Kántor Anikó SE, és a Pázmánd SE vár a kék-fehérekre.

A KASE ellen idegenben 28-23-ra, míg hazai pályán 28-16-ra tudott nyerni Majoros Gusztáv együttese.

A Pázmánd hazai pályán 23-20-ra fel tudta múlni az MTK-t, azonban a kék-fehérek otthonában 31-24-es vereséget szenvedett.

A végül a csoport élén végző Szentendrei NKE megtréfálta a fővárosiakat idegenben, azonban Majoros Gusztáv tanítványai is elvitték a két pontot Szentendréről. Ezzel a győzelemmel a kék-fehérek a tizenöt csapatos mezőnyben a hatodik helyen végeztek.

A csapat tagjai: Bárdy Noémi, Blazsek Alexandra, Bréda Borbála, Bréda Luca, Hrachovina Sára, Kiss Fanni, Kovács Eszter, Krácsala Piroska, Legéndi Kármen, Legéndi Lili, Majoros Sarolta, Molnár Virág, Sallai Eszter, Sándor Boglárka, Sándor Veronika, Szabó Vivien, Szűcs Vivien, Trézsi Fruzsina, Tóth Viktória, Vidaházi Virág
Vezetőedző: Majoros Gusztáv  

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!