Atlétika
Szentgyörgyi Zita

Mérvadó rangadó következik

Publikálva: 2017.11.04 Frissítve: 2017.11.04 Kézilabda

A Hufbau-Akker Kecskeméti NKSE otthonába látogatunk vasárnap.

Az MTK Budapest női kézilabdacsapata a Kisvárdai KC-val játszott 27-27-es döntetlent a K&H liga hatodik fordulójában. Bár a kék-fehérek karnyújtásnyira voltak a győzelemtől, Golovin Vlagyimir mégsem elégedetlen.

Rövid szakasztól eltekintve nagyon tetszett amit a Kisvárda ellen láttam – értékelt Vova. – Összességében elégedett vagyok, talán a végjátékban lehetett volna kicsit agresszívebb a védekezésünk.

A hétvégén újabb nehéz mérkőzés vár Karnik Szabináékra, az újonc Hufbau-Akker Kecskeméti NKSE otthonába látogatnak. Ez lesz talán a fővárosiak első szezonbeli ki-ki mérkőzése, de arra mindenképpen érdemes felhívini a figyelmet, hogy  Marosán György tanítványai már három pontot gyűjtöttek a legmagasabb osztályban.

Mindent megteszünk a győzelemért, de nem lesz könnyű dolgunk, sok NB I-es rutinnal rendelkező játékos igazolt Kecskemétre a nyáron – tekintett előre az MTK mestere. – Kérdés, mennyire tudtak összeszokni, sok időbe telik beépíteni ennyi új játékost – mi már csak tudjuk tavalyról –, talán ezt kellene kihasználni.

A kék-fehérek egy esetleges győzelemmel megelőzhetik a kecskemétieket, így nem kicsi a tét. 

Nekik is nagyon fontos ez a mérkőzés, főleg hazai pályán, hiszen tulajdonképpen mindkét csapat a bennmaradásért küzd. Meglátjuk, mennyire lesznek idegesek, minket pedig mennyire fog befolyásolni a lelátói hangulat.

A vasárnapi találkozó játékvezetői Marton Zsófia és Szabó Eszter.

2017. november 5. 18:00 Hufbau-Akker Kecskeméti NKSE – MTK Budapest; K&H női kézilabdaliga mérkőzés, Messzi István Sportcsarnok (6000 Kecskemét, Olimpia utca 1.)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!