Kajak-kenu
Korisánszky Dávid

Megvan a kötelező (GALÉRIA)

Publikálva: 2016.09.14 Frissítve: 2016.09.14 Labdarúgás

Magabiztos győzelmet aratott az MTK Budapest a Magyar Kupában.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

A tartalékos csapattal felálló MTK Budapest nem sokat teketóriázott, hiszen már a 4. percben sikerült megszerezni a vezetést, amikor Korozmán beadásából Varga talált közelről a hálóba. Egy perccel később Varga ismét eredményes volt, de ezúttal a játékvezető les miatt érvénytelenítette a találatot. A támadó kedvét ez sem vette el és három perc múlva a felső kapufát sikerült eltalálnia a tizenhatoson belülről.

Csapatunk tovább támadott, de a 16. percben Szatmári Istvánt is megállította a felsőléc. Nem úgy Nikacsot, aki Vukmir passzát a 27. percben magabiztosan értékesítette, ezzel megduplázva az előnyt. A hazaiak Groppionit egyetlen egyszer tesztelték, de a kapus helyén volt Hévizi 25 méteres bombájánál, így 2-0-át mutatott az eredményjelző az első 45 perc után.

A második játékrészben sem változott a játék képe, így továbbra is az MTK Budapest kezdeményezett. A 77. percig nem tudta növelni előnyét az elsőosztályú csapat, de ekkor a csereként beállt Takács értékesítette Korozmán passzát, remek támadás végén.

Tíz perccel később az ugyancsak csereként beálló Ramos fejelt a hálóba, Korozmán beadásából, ezzel beállítva a 0-4-es végeredményt.  

Az MTK Budapest ezzel ott van a legjobb 64 között a Magyar Kupában.

Teodoru Vaszilisz: Jó volt látni, hogy a fiatalok mindent megtettek a pályán. Másrészről azért is volt fontos ez a találkozó, mert az is kiderült, hogy a sérülésből felépülőknek még meccsekre van szükségük, hogy visszanyerjék formájukat. A hazaiak megérdemeltek volna egy gólt.

 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!