Atlétika
Diósi-Moravcsik Angéla

Még sosem sikerült ilyen jól Krizsán Xénia téli felkészülése

Publikálva: 2021.01.27 Frissítve: 2021.01.27 Atlétika

Az MTK Budapest második olimpiájára készülő többpróbázója, Krizsán Xénia a Budapest-bajnokságon tér vissza a sérüléséből, de a fedettpályás csúcsformáját a márciusi Eb-re tartogatja.

Két számban, 60 méteres gátfutásban és távolugrásban indul a hétvégi Budapest-bajnokságon klubunk kiváló többpróbázója, Krizsán Xénia, aki remek felkészülésen van túl – Eb-negyedik versenyzőnőnk erről az M4 Sport szerdai Sporthíradójában számolt be.

Xéni elmondta, a korábbi makacs sérülése már a múlté, nem érez semmilyen problémát a hajlítójával, és kilencven százalékos formában várja a BOK Csarnokban sorra kerülő Budapest-bajnokságot. A csúcsteljesítményt azonban még nem most szeretné bemutatni.

– Még sosem sikerült ilyen jól a téli alapozó felkészülésem. Meghívást kaptam a március első hetében esedékes lengyelországi fedettpályás Eb-re, úgyhogy a csúcsformát oda időzítjük – mondta Xéni, aki hétpróbában már 2019 májusában kvalifikálta magát a tokiói olimpiára, miután 6469 pontos egyéni csúcsot ért el Götzisben.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!