Atlétika
Krizsán Xénia

Maródi csapat fogadja a PINKK-Pécsi 424-et

Publikálva: 2015.02.07 Frissítve: 2015.02.06 Kosárlabda női

Szombaton, a női NB I/A 15. fordulójában, a bajnoki tabella harmadik helyén állomásozó PINKK-Pécsi 424 teszi tiszteletét az MTK Budapest városmajori otthonában. A találkozó több szempontból is nehéznek ígérkezik a hazaiak számára.

A két csapat összecsapása ősszel 63-50-es pécsi győzelemmel zárult, ám tudni kell, hogy akkor az MTK Budapest kezdett jobban, hiszen az első két negyed után ők vezettek. A Pécs a második félidőben fordított az álláson és tett szert a tizenhárom pontos előnyre.

Sztevan Csupicsék helyzete most sokkal nehezebb, mint akkor. Nemcsak azért, mert a két csapat között hat hely és öt pont a különbség a pécsiek javára, hanem azért is, mert a kék-fehérek táborát „megtizedelte” az influenza és egyéb sérülések.

Orsó Viktória vírusos megbetegedés miatt nem tudott edzeni a héten. Barnai Judit kedden gyakorolt először, ő már felépülőben van. Orbán Katinka, és a legutóbb, Miskolcon agyrázkódást szenvedett Vukov Szonja pedig csütörtökön tért vissza.

Ezért Nagy Dóra szakosztály-igazgató engedélyt kért, hogy a juniorcsapat két játékosa, Jankó Flóra és Kádár Kinga a felnőtt keretben léphessen pályára a PINKK-Pécsi 424 ellen.

15. forduló

MTK Budapest – PINKK-Pécsi 424

Időpont: 2015. február 7. (szombat) 18:00

Helyszín: MTK Budapest Kosárlabdacsarnok, Bp. XII. ker. Acsády Ignác utca 3.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!