Ritmikus gimnasztika
Pigniczki Fanni

Magabiztos győzelem

Publikálva: 2017.02.12 Frissítve: 2017.02.12

Nem állhatott utunkba a Baja.

Bajai Bácska FKE – MTK Törökbálint 47-81 (12-19, 16-15, 7-19, 12-28)
Baja, MNÁMK Sportcsarnok

A bajai csapat a korábbi években a megszokottnál haloványabban teljesít a bajnokságban, de így sem számíthatott könnyű mérkőzésre az MTK Törökbálint.

12-12-ig fej-fej mellett haladtak a csapatok az első félidőben, ekkor viszont Jakab Péter 2+1-es akciója után 15-0-ás MTK roham következett, ami a második negyed derekáig nyúlt. Ezután egy kicsit magára talált a hazai csapat és 30-26-nál négy pontra is felzárkóztak, a félidőben pedig 34-28-as kék-fehér vezetést mutatott az eredményjelző.

A fordulás után ismét az MTK Törökbálint irányította a játékot és Mohay Péter vezetésével ezúttal 12 pontot szerzett sorozatban Szarvas Gábor együttese bajai válasz nélkül, így 53-35-ös vendégvezetéssel zárult a harmadik negyed.

A hajrában továbbra is az MTK dominált, Horváth Kristóf és Bihari remekelt, így már a negyed első perceiben 20 pont fölé nőtt a különbség, sőt, a hajrára ez 30-ra is meghízott, így végül a vártnál simábban győzött a vendéggárda. A győzelemmel az MTK Törökbálint megszilárdította negyedik helyét a bajnokságban, ami az év végén felsőházi rájátszást jelentene.

Szarvas Gábor vezetőedző:Pénteken magas labdát kaptunk azzal, hogy a TF-Budapest vereséget szenvedett Pápán, ezt ma kötelező volt lecsapnunk.  Teljesen megérdemelt a nagyarányú győzelmünk, mert kőkeményen védekeztünk negyven percen keresztül.  Nagyszerűen játszott a csapat, nagyon elégedett vagyok. Három vereséget követően három győzelmet szereztünk, úgy érzem, helyes úton vagyunk.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!