Atlétika
Vári Péter

Lesz ez még jobb is

Publikálva: 2020.09.23 Frissítve: 2020.09.23 Bridzs

Elrajtolt a „Maradj online” bridzs csapatbajnokság.

Szeptember közepén kezdődött – a koronavírus-járvány miatt ezúttal a virtuális térben zajló – bridzs csapatbajnokság. A „Maradj online” elnevezésű megmérettetésre klubunk négy csapattal nevezett: az első osztályban a Mezei Katalin, Végh Mariann, Dienes Ödön, Honti László, Karancsi Balázs, Tóth István összetételű együttes képviseli a kék-fehér színeket, míg a harmadosztályban három csapatunk is indul. A bajnokságra nevező csapatokat a tagok Élő-mesterpontszáma alapján sorolták be a különböző osztályokba.    

Az MTK Budapest első csapata nyitófordulóban némileg váratlan vereséget szenvedett a Lovebridge együttese ellen (1.79-18.21), a második körben pedig a bajnoki cím fő esélyesének számító Gamax-szal szemben maradt alul (5.61-14.39).

A C-csoportban szereplő együtteseink közül az MTK-Kolibri III. kapta el a legjobban a rajtot. A Bekő Zsófia, Tubak Dániel, Szatmáry Zsolt, Németh Márton, Radócz István, Dezső Kende Balázs, Tarcali Barnabás összetételű gárda bár az első körben még kikapott a Rábakőröstől (1.63-18.37), a másodikban már magabiztos győzelmet aratott az Oroszlánszívűek ellen (15.10-4.90). Az MTK-Kolibri I. (Jalsovszky Janka, Konkoly Csaba, Zábrádi Gergely, Zábrádi Benjamin, Juhász-Molnár Mirkó, Szabó Botond, Jánosik Máté, Pálinkás Balázs) és az MTK-Kolibri II. (Révai Hanna, Bánházi Dorina, Májer Zsófi, Hodosi Péter, Selmeci Dávid, Ballér Miklós, Sógor Bence, Márki-Zay János) első győzelme egyelőre várat magára. Az ún. Kolibri-csapatokban gyakorlatilag abszolút újoncok, a bridzs rejtelmeivel az idén nyáron megismerkedő fiatalok játszanak mentoraikkal.

„Maradj online” csapatbajnokság, 2. forduló
A-osztály:
MTK Budapest–Gamax 5.61-14.39
C-osztály:
Oroszlánszívűek–MTK-Kolibri III. 4.90-15.10
Rappen–MTK-Kolibri II. 20-0
Expassz–MTK-Kolibri I. 20-0

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!