Tenisz
Babos Tímea

Legyél ott a főpróbán!

Publikálva: 2019.01.22 Frissítve: 2019.01.22 Brüll Alfréd Akadémia

Lehet, hogy pár év múlva te leszel a színpadon.

Legyél ott a főpróbán!

Kedves Sportbarátaink!

2019. február 14-én a Nemzeti Színházban, az év egyik legrangosabb sportrendezvényén, az M4 Sport – Az Év Sportolója Gálán ünnepeljük 2018 legjobb sportolóit. A Gálát az M4 Sport élőben közvetíti.

A Magyar Sportújságírók Szövetségének szervezésében megvalósuló rendezvényen – idén 61. alkalommal – a hazai sportújságírók szavazatai alapján az év sportolóit, fogyatékos sportolóit, és edzőit választják meg, valamint életműdíjakat adnak át.

A Gálát egyre nagyobb érdeklődés övezi, a Nemzeti Színház nézőtere minden alkalommal megtelik, a hazai sportélet vezetői, egykori díjazott sportolók a vendégek. A fokozott érdeklődés azért is érthető, mert a Gálán hazai és külföldi sportlegendák adják át a díjakat, a látványos műsorban pedig ismert művészek lépnek színpadra!

Az M4 Sport – Az Év Sportolója Gála Szervezőbizottsága – idén először – különleges lehetőséget kínál a hazai sportegyesületeknek.

2019. február 13-án, az M4 Sport – Az Év Sportolója Gála főpróbájára szeretettel hívják a hazai sportegyesületek utánpótlás-sportolóit és edzőiket.

A szervező szeretnénk, ha a fiatal sportolók megéreznék – egyelőre csak a nézőtérről –, hogy milyen is lehet  ilyen gálán főszereplőnek lenni, díjazottként megkapni az egyik legfontosabb sportelismerést: az Év Sportolója, az Év Fogyatékos Sportolója vagy az Év Edzője díjat.

A főpróbán történő részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Február 8-ig várják a jelentkezéseket a foproba@sportujsagirok.hu e-mail címre, az alábbiak megadásával: a sportegyesület és a szakosztály neve, valamint a résztvevők létszáma (hány sportoló és hány kísérő edző). A szervezők kérik, hogy a sportolókat az edzőik kísérjék el, és ne a szüleik, családtagjaik, mert szeretnék, ha ez az alkalom a csapatok, szakosztályok edzőinek és sportolóinak közös programja lenne. Kérés az is, hogy a főpróbára egységesen öltözve, a sportegyesületetek hivatalos melegítőjében érkezzetek! A főpróbán a Gála teljes egészét megtekinthetitek, műsorszámokkal, díjátadásokkal, ám természetesen a másnapi díjazottak nevét nem fedik fel. 

A főpróbára 18.00 és 19.00 óra között kell megérkeznetek a Nemzeti Színház (1095, Budapest, Bajor Gizi park 1.) főbejáratához. A főpróba 19.30-kor kezdődik, és körülbelül 21.15-kor ér véget.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!