Atlétika
Vári Péter

Látványos és eredményes játék

Publikálva: 2020.09.05 Frissítve: 2020.09.05 eSport

Esportcsapatunk veretlenül zárta a felkészülési tornát. Szétlövést követően búcsúzott az elődöntőben.

Szeptember 2-án, szerdán ismét megküzdött Pro Clubs csapatunk a Magyar Pro Clubs Bajnokság mezőnyével. A GoalHUB által szervezett versenyek mindegyikén részt veszünk, hiszen ez a kupa tökéletes lehetőség arra, hogy a bajnokságot maximális fordulatszámon tudjuk majd  elkezdeni.

A csoportkört a Goolaso Friends ellen kezdtük, amely ellen könnyedén, 3–0-ra tudtunk nyerni. A bomba formában lévő Hajdú Viktor mesterhármast szerzett. Első találata előtt pimaszul emelte át az ellenfél védőjét. A mozdulattal nem csak a kicselezett játékost csapta be, hiszen az őt kisegíteni siető társak is képtelenek voltak Hajdút megállítani a hirtelen irányváltása miatt. 

Következő találkozónkon ismét 3–0-ra győztünk, ezúttal a Sons of Dárdai kárára. Hajdú Viktor 2 találattal és 1 gólpasszal megint az összecsapás legjobbja volt.

A Vasas esport elleni 90 percben nem született gól, így csalódást keltő döntetlennel ért véget a találkozó. Szerencsére ez volt az utolsó alkalom a csoportkörben, amikor mindössze egy pontot szereztünk.

Az előző tornán minket kiejtő Genesis Gaming ellen sikerült revansot venni, ráadásul egy utolsó percben szerzett góllal. Hajdú passzát követően talált be Rácz a kapuba. A gólgazdag találkozót 3–2-re nyertük meg.

Az utolsó akadálya a DIGI Sport Honvéd volt együttesünknek, Hajdú ezúttal is két gólt jegyzett. Első találata előtt gyönyörű csellel verte át Kalmárt, aztán pedig a rövid sarokba zúdított.

 

Az elődöntőben a TrollFoci-Hálószaggató Esport keresztezte a döntő felé tartó utunkat. A találkozót pazarul kezdtük, Hajdú passzát Rácz gólra tudta váltani a 27. percben (1–0). A félidő hosszabbításában azonban Koncz egy szabadrúgás-variáció után gólt szerezett (1–1). A második 45 percben nem dőlt el a találkozó, így kétszer 15 perces ráadás következett.


A 100. percben Ács átlövéssel be tudott találni, így a vendégcsapat szerezte meg a vezetést (1–2). Tíz perc elteltével Rácz beadását a fenn maradó Fehér gólra váltotta, kiegyenlítve az állást (2–2).

Mivel a hosszabbítás sem hozott döntést, jöhettek a tizenegyesek.

A szétlövésben Rácz Bandi és Horváth Dáriusz kísérletét is hárítani tudta Dombi, így veretlenül estünk ki a küzdelmekből.

A mérkőzéseket ITT lehet megtekinteni.

Esport szakosztályunk támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!