Atlétika
dr. Nguyen Anasztázia

Kozma Dominik a kultúra mellett is kiáll (LAPSZEMLE)

Publikálva: 2016.12.03 Frissítve: 2016.12.02 Úszás

Többszörös Európa-bajnoki bronzérmes úszónk, Kozma Dominiok és edzője, Tóth Ramon ellátogatott egy könyvbemutatóra, ahol lelkesen osztogatták a gyerekeknek az autogramokat

Púder Bár, alsó rendezvényterem, 17:00 óra. Az első sorokban tízéves forma fiúk és lányok súgnak össze, némelyikükön egyesületi póló vagy melegítőfelső. A legtöbb gyereknél könyv, mely a versenyúszásról szól. Vagyis róluk. Hiszen a jelenlévő fiatalok vérbeli versenyúszók, a TFSE úszószakosztályának tagjai. Kezükben pedig az Úszósuli című kötet, mely a Kékek csapatának kalandjait meséli el, és melynek jórészt ők voltak az ihletői. Elszántságuk, kitartásuk,  figyelemre méltó akaraterejük és persze rendíthetetlen jókedvük inspirálta a kötetet.

És itt van persze a délután sztárja, Kozma Dominik is, az MTK Budapest népszerű úszója, akit Tóth Ramon, edző kísért el erre könyvbemutatóra. Látszik rajtuk, hogy meghitt a kapcsolat közöttük, valószínűleg ez a hatékony, közös munka alapja. Dominik laza eleganciával ül le a színpadra, és csillogó szemekkel várja a kérdéseket. Mosolyog, magyaráz, elkápráztatja a versenyúszó gyerekeket és a szülőket.

Elolvasom a teljes cikket.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!